ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Service υψηλών προδιαγραφών

Η Euro Repar Car Service αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για value for money service.

Service υψηλών προδιαγραφών

Η εταιρεία Euro Repar Car Service, ανήκει στo Group PSA, έναν όμιλο που είναι από τους σημαντικότερους πρωταγωνιστές στο χώρο του αυτοκινήτου σε παγκόσμιο επίπεδο στην κατασκευή και στην τεχνική υποστήριξη οχημάτων.

Αποτελείται σήμερα από ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο που μετρά  πάνω από 4.000 συνεργεία και έχει στρατηγικό στόχο μέχρι το τέλος του 2021 να αποτελείται από 10.000 συνεργεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η φιλοσοφία της εταιρείας συνοψίζεται στην φράση: “Nα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των πελατών, ανεξάρτητα από την αγοραστική δύναμη τους, την μάρκα και την ηλικία του οχήματός τους”.

Τα συνεργεία ικανοποιούν πλήρως τους πελάτες εκείνους που αναζητούν την οικονομικότερη λύση για τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματός τους, αλλά χωρίς συμβιβασμό σε θέματα ποιότητας των ανταλλακτικών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, προσφέροντας: Συντήρηση και επισκευή για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Διετή εγγύηση στα ανταλλακτικά και στην εργασία. Σχέση ποιότητας / τιμής με το μεγαλύτερο όφελος σε όλη την ελληνική αγορά. Πληρέσταση και άμεσα διαθέσιμη γκάμα ανταλλακτικών με πιστοποιημένες προδιαγραφές. Διασφάλιση που παρέχει μια διεθνής εταιρεία η οποία υποστηρίζεται από το Group PSA.

Την επένδυση και ανάπτυξη της Euro Repar Car Service στην Ελλάδα ανέλαβε η εισαγωγική εταιρία AIGLON Α.Ε, μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, η οποία διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, όντας μια από τις κορυφαίες χώρες-εισαγωγείς του Group PSA. Στόχος της εταιρείας είναι μέχρι τα τέλη του 2021 το Δίκτυο στην Ελλάδα να αποτελείται από περισσότερα από 100 σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης προσφέροντας έτσι Πανελλαδική κάλυψη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.eurorepar.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY