ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αξεπέραστοι οι Ιταλοί στα μικρά ΙΧ

Η Fiat παρουσίασε το πρωτότυπο Centoventi, μια καινοτομική πρόταση για το προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Αξεπέραστοι οι Ιταλοί στα μικρά ΙΧ

Το πρωτότυπο της Fiat έχει μήκος 3,68 μ., θα κατασκευάζεται σε ένα χρώμα και στη συνέχεια ο χρήστης θα επιλεγεί ανάμεσα σε τέσσερις οροφές, ισάριθμους προφυλακτήρες, καλύμματα τροχών και εξωτερικά φιλμ κάλυψης.

Μια σειρά αξεσουάρ, όπως π.χ. οι ποτηροθήκες, θα τις κατασκευάζει ο χρήστης στο σπίτι του, μέσω ενός 3D εκτυπωτή.

Το εσωτερικό αλλάζει σύμφωνα με τις επιλογές του αγοραστή και φιλοξενεί έως τέσσερις επιβάτες. Το ταμπλό έχει μικρές οπές που επιτρέπουν τη σύνδεση εξαρτημάτων, στη λογική που ακολουθούν και τα τουβλάκια Lego.

Το εσωτερικό στις πόρτες θυμίζει τη λογική των ψυγείων όπου στις επίπεδες επιφάνειες μπορούν να τοποθετηθούν αποθηκευτικοί χώροι και θήκες. Πρωτοποριακά είναι και τα κατασκευασμένα από οικολογικά υλικά καθίσματα.

Οι επενδύσεις εύκολα αντικαθίστανται αλλάζοντας τα υλικά και τα χρώματα. Στη θέση του καθίσματος του συνοδηγού μπορεί τοποθετηθεί αποθηκευτικός χώρος, ενώ το αναδιπλούμενο και αφαιρούμενο πίσω κάθισμα δημιουργεί ένα μεγάλο χώρο φόρτωσης.

Τα καθίσματα είναι κατασκευασμένα από ένα νέο συνθετικό υλικό που χρησιμοποιεί ρητίνη πολυφενόλης, ένα προϊόν που ζυγίζει τρεις φορές λιγότερο από άλλα πλαστικά, ενώ είναι ήδη βαμμένο και δεν απαιτεί περαιτέρω επεξεργασία.

Επίσης το υλικό είναι αντι-μικροβιακό, ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV, πλένεται και μπορεί να χρωματιστεί σε οποιαδήποτε απόχρωση. Αυτονομία έως 500 χλμ. Η Fiat είναι πρωτοπόρος στη κατασκευή μικρών και οικονομικών αυτοκινήτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY