ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νοίκιασε ένα Land Rover Discovery Sports

Η βρετανική φίρμα δημιούργησε νέα εταιρεία η οποία παραδίδει τα πολυτελή μοντέλα της προς ενοικίαση – χωρίς όμως αυτό να «φαίνεται» κάπου.

Νοίκιασε ένα Land Rover Discovery Sports

Τα πάντα αλλάζουν και στον χώρο του αυτοκινήτου. Η αγορά ενός αυτοκινήτου δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα για μεγάλη μερίδα καταναλωτών. Οι έξυπνες και αποδοτικές προσφορές ενοικίασης κάθε αντικειμένου, είναι η νέα τάση που κερδίζει συνεχώς περισσότερους οπαδούς.

Είναι πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση της  Jaguar Land Rover (JLR). Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου, δημιούργησε μια νέα εταιρεία η οποία αναλαμβάνει να σου παραδώσει έξω από το σπίτι σου ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές βρετανικό αυτοκίνητο για να το χρησιμοποιήσεις όσο θέλεις.

Ο οδηγός χτυπάει την πόρτα του σπιτιού σου, την προκαθορισμένη ώρα και σου παραδίδει το πανέμορφο αυτοκίνητο με τις ζελατίνες από το εργοστάσιο! Το νοικιασμένο αυτοκίνητο δεν φέρει κανένα διακριτικό ενοικίασης.

Το οδηγείς σαν να είναι δικό σου, πηγαίνεις το κορίτσι βόλτα, το παρκάρεις στη θέση που έχουν κρατήσει για εσένα στο γάμο της καλύτερης φίλης σου και όταν ολοκληρώσεις την χρήση, το παίρνει ο οδηγός από το σπίτι σου.

Πληρώνεις με πιστωτική κάρτα και το μεγαλύτερο ποσοστό από την δαπάνη εκπίπτει από την φορολογική σου δήλωση.

Αυτή η υπηρεσία ξεκίνησε στο Λονδίνο και θεωρείται μια ακόμη πρωτοποριακή ιδέα από την βρετανική φίρμα που λατρεύουν οι βασιλιάδες και όσοι δεν μετράνε το χρήμα.

Διαθέσιμα τα μεγαλοπρεπή 50 Land Rover Discovery Sports ενώ σύντομα θα αυξηθεί ο στόλος με ότι καλύτερο φτιάχνει η εμβληματική μάρκα.

Το Λονδίνο έχει το χαμηλότερο ποσοστό ιδιοκτησίας αυτοκινήτων στην Αγγλία, το 41% των νοικοκυριών της βρετανικής πρωτεύουσας δεν διαθέτει αυτοκίνητο ή φορτηγό. Στην υπόλοιπη χώρα το ποσοστό είναι 20%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY