ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Autohellas Hertz τα «στρώνει όλα»

Η Autohellas Hertz επιβεβαίωσε την κυρίαρχη της θέση στην αγορά συμμετέχοντας δυναμικά στο 1o MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος.

Η Autohellas Hertz τα «στρώνει όλα»

Δυναμική ήταν η παρουσία της Autohellas Hertz στο 1o MotorShow Επαγγελματικού Οχήματος, που φιλοξενήθηκε στην Κεντρική Αγορά Αθηνών στου Ρέντη επιβεβαιώνοντας την κυρίαρχη θέση που κατέχει η εταιρεία στον τομέα της Βραχυχρόνιας και Μακροχρόνιας Μίσθωσης επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου.

Στο περίπτερο  της Autohellas Hertz, η εταιρεία παρουσίασε «επί το έργο» τις ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις AdVANtage, Rent a Van, και Ενοικίασης Μηχανημάτων.

Ταυτόχρονα οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν νέα μοντέλα διαφόρων τύπων και κατηγοριών όπως, pick-up, Vannete, ειδικές μετασκευές φορτηγών-ψυγείων, αλλά και εξιδεικευμένες λύσεις logistics όπως περονοφόρα, ανυψωτικά, γεννήτριες κ.ά.

• Η υπηρεσία AdVANtage, δίνει το πλεονέκτημα στις εταιρείες  για  ακόμη καλύτερη οργάνωση και τις απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων καθώς περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια Ιδίων Ζημιών,  πυρός/κλοπής και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.

• Η υπηρεσία Rent a Van, καινοτομεί προσφέροντας ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ. έως 3,5 τόνους και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης, καθώς και για ιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα χωρίς να απαιτείται επαγγελματική άδεια.

• Η εξειδικευμένη υπηρεσία Ενοικίασης Μηχανημάτων, εκμεταλλευόμενη τα 45 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο διεθνώς, προσφέρει τις πιο αξιόπιστες λύσεις στις μισθώσεις εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας για μίσθωση -από 1 ημέρα έως 5 χρόνια- η Hertz την καλύπτει μέσω των ειδικών ευέλικτων προγραμμάτων της με αξιόπιστα μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών.

Η Autohellas Hertz, έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 1989 την υπηρεσία του Operating Leasing και μέχρι σήμερα συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις στις μεταφορικές ανάγκες όλων των κλάδων. Επιπλέον, διαθέτει το μεγαλύτερο ιδιόκτητο δίκτυο σε 8 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ρουμανία και Ουκρανία, με περισσότερα από 125 σημεία εξυπηρέτησης, εκ των οποίων 51 σε αεροδρόμια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το σύνδεσμο https://www.hertz.gr/Company

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ανεκτικότητα είτε είναι καλή για όλους είτε δεν είναι καλή για κανέναν."

Έντμουντ Μπερκ, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

  • 240 π.X. - O Ερατοσθένης υπολογίζει την περίμετρο της Γης.
    1913 - Κηρύχθηκε ο Β' Βαλκανικός Πόλεμος.
    2000 - Η Ελλάδα υπογράφει την ένταξη της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

© 2002-2019 MEDIA2DAY