ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μιλάς με όλο τον κόσμο

Το νέο T-Cross διαθέτει πληθώρα εφαρμογών συνδεσιμότητας για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Μιλάς με όλο τον κόσμο

Το T-Cross προσφέρει υψηλά επίπεδα χρηστικότητας και συνδεσιμότητας με τον έξω κόσμο σε συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα εξατομίκευσης.

Οι τέσσερις θύρες USB και η θέση ασύρματης φόρτισης για smartphones είναι εκεί για να δίνουν άμεση λύση.

Η προβολή και ο χειρισμός εφαρμογών smartphone του App Connect δίνει την δυνατότητα για εύκολη πλοήγηση μέσω των Google Maps, ενώ οι αγαπημένες εφαρμογές είναι έτσι διαθέσιμες σε όλη την διαδρομή.Παράλληλα, με μόνο προαπαιτούμενο ένα smartphone και την εφαρμογή Volkswagen Connect που είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store ή το Google Play, ο οδηγός μπορεί να απολαμβάνει μία πρωτόγνωρη επικοινωνία με το αυτοκίνητό του.

Μπορεί να πληροφορείται για στοιχεία όπως την κατάσταση του οχήματος, τις διαδρομές που έχει κάνει, τη μέση κατανάλωση, το διαθέσιμο καύσιμο, την τελευταία θέση που πάρκαρε το αυτοκίνητο με αυτήν να εμφανίζεται σε χάρτη στο smartphone, ακόμα και για χρήσιμα στατιστικά στοιχεία από τη χρήση του αυτοκινήτου, που κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα ο οδηγός να συμμετέχει σε μία “virtual κοινότητα”, ανταγωνιζόμενους άλλους οδηγούς Volkswagen σε παραμέτρους όπως η αποδοτική οδήγηση, οι διανυθείσες αποστάσεις, οι οδηγικές εμπειρίες και πολλά άλλα.

Τέλος, το T-Cross μπορεί να είναι σε απευθείας σύνδεση με το προτιμητέο σημείο service του οδηγού, ώστε για οποιοδήποτε θέμα του αυτοκινήτου ή τακτική συντήρηση, ο οδηγός να δέχεται τηλεφώνημα από τον εκπρόσωπο service για να προγραμματίσει το ραντεβού του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY