ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μίλα μου για άνεση

Η Opel έχει κάνει την άνεση οδηγών και επιβατών κορυφαία προτεραιότητα.

Μίλα μου για άνεση

Στο πέρασμα των δεκαετιών, η Opel έχει λανσάρει πολυάριθμες τεχνικές εξελίξεις και τις έχει κάνει προσιτές στο ευρύ κοινό. Μεταξύ αυτών, είναι αποδοτικοί κινητήρες και εξελιγμένα πλαίσια, καθώς και προηγμένα συστήματα υποβοήθησης. Ταυτόχρονα, η δημοφιλής γερμανική μάρκα έχει κάνει την άνεση οδηγών και επιβατών κορυφαία προτεραιότητα. Άλλωστε, το ζητούμενο, πέρα από οτιδήποτε άλλο είναι ένα άνετο και ξεκούραστο ταξίδι.

Τα καθίσματα παίζουν ζωτικό ρόλο, ως η διεπαφή μεταξύ ανθρώπου και μηχανής. Κατά συνέπεια, η μάρκα εστίασε στην εξέλιξη των καθισμάτων από τα πρώτα στάδια, καθώς τα καθίσματα με τέλειο εργονομικό σχήμα αυξάνουν όχι μόνο την άνεση αλλά και την ασφάλεια.

Παράδειγμα κορυφαίων τεχνολογιών και άνεσης πρώτης κατηγορίας για όλους είναι το Opel Grandland X. Πέρα από τα συστήματα υποστήριξης οδηγού που προωθούν την ασφάλεια, το μοντέλο παρέχει πληθώρα συστημάτων που εξασφαλίζουν ξεκούραστες μετακινήσεις. Μεταξύ αυτών είναι τα πολυρυθμιζόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, η προέκταση μαξιλαριού βάσης και η ηλεκτρική οσφυϊκή υποστήριξη (είτε ως προαιρετικός εξοπλισμός είτε ως βασικός ανάλογα με την έκδοση). Τα επίπεδα άνεσης και πολυτέλειας αυξάνονται ακόμα περισσότερο με την επιλογή δερμάτινης ταπετσαρίας, όπου τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν θέρμανση πολλαπλών σταδίων με σύστημα εξαερισμού και θερμαινόμενο δερμάτινο τιμόνι.

Τα ξεκούραστα ταξίδια δεν προάγουν μόνο την αίσθηση ευεξίας και ασφάλειας των επιβατών, αλλά είναι και σημαντικός παράγοντας υγείας. Το ‘σωστό’ κάθισμα, εκτός από άνετο, υποστηρίζει και την πλάτη του επιβάτη. Η Opel είναι πρωτοπόρος της αυτοκινητοβιομηχανίας σε αυτό τον τομέα. Η εταιρεία ήταν η πρώτη κατασκευάστρια αυτοκινήτων που προσέφερε καθίσματα φιλικά προς την πλάτη στη μεσαία κατηγορία το 2003, με την πρώτη σφραγίδα έγκρισης AGR στο Opel Signum. Οι ειδικοί σε θέματα υγιούς πλάτης απένειμαν τη σφραγίδα έγκρισης στο ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο προς 18 κατευθύνσεις κάθισμα οδηγού στα Opel Vectra/Opel Signum.Το σπορ κάθισμα υψηλών επιδόσεων που εξελίχθηκε για το Insignia GSi αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή την επιτομή του σπορ στυλ και της εργονομίας. Το πιστοποιημένο με AGR σπορ κάθισμα υψηλών επιδόσεων συνδυάζει εξαιρετική πλευρική στήριξη με άνεση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και προσφέρει όλες τις λειτουργίες άνεσης. Το ενσωματωμένο κάθισμα του GSi διατίθεται επίσης με εξαερισμό, θέρμανση, λειτουργία μασάζ (κάθισμα οδηγού) και ρυθμιζόμενα πλαϊνά μαξιλάρια. Τα χαρακτηριστικά αυτά συμπληρώνονται από μία ψηλή πλάτη με ενσωματωμένο προσκέφαλο. Η διαμήκης θέση, το ύψος, η κλίση της έδρας και η γωνία της πλάτης του καθίσματος που μοιάζει με βασιλική κόμπρα έτοιμη να εφορμήσει μπορούν να ρυθμίζονται ηλεκτρικά. Τα μαξιλάρια αέρα της οσφυϊκής υποστήριξης τεσσάρων κατευθύνσεων μαζί με τα μεταβλητά πλαϊνά μαξιλάρια ενεργοποιούνται ηλεκτρικά. Έχοντας εξελιχθεί από ειδικούς της Opel για σωστή θέση οδήγησης, το κάθισμα επιδόσεων συνδυάζει μοναδικά σπορ πλευρική στήριξη και χαρακτηριστικά άνεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY