ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ετοίμασε το Peugeot για το Πάσχα

Η Peugeot προσφέρει εν όψει Πάσχα ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο ασφάλειας για τα μοντέλα της.

Ετοίμασε το Peugeot για το Πάσχα

Το Πάσχα πλησιάζει και όσοι μπορούν θα εγκαταλείψουν την Αθήνα. Το αυτοκίνητο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη πασχαλιάτικη εκδρομή. Η σωστή προετοιμασία και η συντήρηση του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προδιάγραφες του κατασκευαστή θα αυξήσουν τα ποσοστά ασφάλειας.

Η Peugeot καλεί όλους τους κατόχους των γαλλικών αυτοκινήτων, να αξιοποιήσουν την προσφορά που τους παρέχει η ελληνική αντιπροσωπεία. Συγκεκριμένα, υπάρχει η δυνατότητα ολοκληρωμένου τεχνικού ελέγχου ασφάλειας του αυτοκινήτου στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot έως τις 30 Απριλίου 2019. Ο έλεγχος είναι δωρεάν και γίνεται από ειδικευμένους μηχανικούς.

Ο τεχνικός έλεγχος ασφάλειας βοηθά τους κατόχους αυτοκινήτων:

• Να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα όσο το δυνατόν νωρίτερα έτσι ώστε να αποφευχθεί κάποια πιθανή δυσλειτουργία και να μειωθεί το κόστος αποκατάστασης της επισκευής.

• Να αποφύγουν μικροπροβλήματα που επηρεάζουν την οδηγική απόλαυση.

• Να αισθανθούν ηρεμία και ασφάλεια για το αυτοκίνητό τους

Το πρόγραμμα του δωρεάν τεχνικού ελέγχου δημιουργήθηκε από τους έμπειρους τεχνικούς της Peugeot και περιλαμβάνει ελέγχους στα εξής συστήματα, πέδησης, διεύθυνσης, ανάρτησης. Έλεγχο των ελαστικών, της εξάτμισης, των καυσαερίων, της μπαταρίας, του φωτισμό, της ψύξης, των υαλοκαθαριστήρες, του βοηθητικού ιμάντα κίνησης κ.α.

Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά  (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής), έλεγχος τεχνικών αναβαθμίσεων του κατασκευαστή, εάν υπάρχουν, μία υπηρεσία που μόνο το δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot μπορεί να παρέχει.

Με κάθε τεχνικό έλεγχο ασφάλειας οι κάτοχοι των αυτοκινήτων  Peugeot λαμβάνουν γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους έτσι ώστε να γνωρίζουν ακριβώς την κατάστασή του.

Επιπλέον, για όσους προγραμματίσουν τον δωρεάν τεχνικό έλεγχο μέσω της υπηρεσίας Peugeot online service στην  ηλεκτρονική διεύθυνση www.peugeot.gr, ισχύει έκπτωση 25% σε  επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών πολύ χρήσιμες για την συντήρηση του αυτοκινήτου τους (όπως μπαταρία, τακάκια, δίσκοι φρένων, αμορτισέρ, σετ συμπλέκτη, σετ χρονισμού, εξάτμιση, υαλοκαθαριστήρες, αντιψυκτικό υγρό, στα λιπαντικά προϊόντα της Total  και στα ελαστικά Michelin).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY