ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Nissan Micra με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

Το «μικρό» της Nissan διατίθεται πλέον και με αυτόματο κιβώτιο.

Nissan Micra με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

Το Nissan Micra είναι διαθέσιμο με αυτόματο κιβώτιο Xtronic, για πρώτη φορά από τότε που κυκλοφόρησε η πέμπτη γενιά. Το αυτόματο κιβώτιο συνδυάζεται με τον καινούργιο κινητήρα IG-T 100 ίππων.

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι ένα από τα βασικά κριτήρια στην επιλογή των υποψήφιων αγοραστών μικρών αυτοκινήτων που προορίζονται για χρήση κυρίως στο αστικό περιβάλλον. Πλέον τα αυτόματα κιβώτια νέας γενιάς εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016, όταν η Nissan λάνσαρε την τελευταία γενιά του Micra, το 12% των αγοραστών αυτής της  κατηγορίας είχε σαν πρώτη επιλογή το αυτόματο κιβώτιο. Αυτό το ποσοστό εκτιμάται ότι θα διπλασιαστεί το 2020 και θα φθάσει το 30% το 2022.Το αυτόματο σύστημα Xtronic είναι μια προηγμένη μονάδα συνεχούς μεταβαλλόμενης  μετάδοσης (CVT). Διαθέτει τεχνολογία D-step, η οποία προσφέρει μια πιο “εκλεπτυσμένη” παροχή ισχύος και εμπειρία οδήγησης για τον οδηγό, σε σύγκριση με ένα συμβατικό CVT. Αυτό γίνεται εμφανές, όταν πατηθεί “επιθετικά” το πεντάλ του γκαζιού. Επίσης, η τεχνολογία D-step, προσφέρει ταχύτερα downshifts (κατεβάσματα) και καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Το Micra Xtronic είναι μια νέα επιλογή για το αστικό και περιαστικό  περιβάλλον με πυκνή κυκλοφορία, χάρη στις ιδιότητες του. Η ομαλή αλλαγή ταχυτήτων, καθιστά την οδήγηση πολύ εύκολη και χαλαρωτική και είναι ένας πραγματικά πολύτιμος συνεργάτης σε συνθήκες βεβαρυμμένης κυκλοφορίας, τονίζεται στην επίσημη ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας.

Τα νέα υπερτροφοδοτούμενα κινητήρια ισχυρά σύνολα βενζίνης που είναι διαθέσιμα στο Nissan Micra, διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία για να εξασφαλισθεί η υψηλή απόδοση, η οικονομία στο καύσιμο και η αξιοπιστία.

Η τιμή εκκίνησης του Nissan Micra, με αυτόματο κιβώτιο καθορίστηκε στα 15.350 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY