ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Citroen κέρδισε και τον πιο δύσκολο μήνα

Η Citroen είχε την υψηλότερη αυξητική τάση πωλήσεων για τον Μάρτιο.

Η Citroen κέρδισε και τον πιο δύσκολο μήνα

Η ανατροπή που έγινε τον Μάρτιο, στην ελληνική αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων έχει πυροδοτήσει πολλές αντιδράσεις. Οι αυτοκινητοβιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αναζητούν τρόπους για να ανακόψουν την πτωτική τάση της αγοράς και να διατηρήσουν το ποσοστό που κατέχουν στη πίτα των πωλήσεων. Επίσης, καταστρώνουν την στρατηγική τους για να επιτύχουν τους ανώτερους στόχους που έχουν επικοινωνήσει στα εργοστάσια παραγωγής αυτοκινήτων.

Αξίζει να τονισθεί ότι στη πρώτη εικοσάδα των εταιρειών που εμφανίζονται στην επίσημη λίστα των πωλήσεων μόνο τέσσερις μάρκες έχουν θετικό πρόσημο, για την δραστηριότητα τους τον τρίτο μήνα της χρονιάς.Κερδισμένες από την μάχη των πωλήσεων τον Μάρτιο είναι οι φίρμες, Peugeot 17,1%, VW 7,3%, Citroen 22,2% Audi 6,3%.

Όπως προκύπτει από την ανάλυση των επίσημων στοιχείων, η Citroen, έχει την υψηλότερη αυξητική τάση(22,2%) και απολαμβάνει τα οφέλη από την εμπορική επιτυχία των νέων μοντέλων της.

H Citroen, με την έλευση του νέου SUV C5 Aircross σηματοδοτεί την δυναμική διεύρυνση της γκάμας, στην κατηγορία των SUV. H νέα ναυαρχίδα της μάρκας, εμπνέεται από τις επιθυμίες των πελατών της, καθιερώνοντας το νέο SUV σε ένα υψηλό επίπεδο έναντι του ανταγωνισμού, χάρη στην τεχνογνωσία και την ασυναγώνιστη οδηγική άνεση που προσφέρει η γαλλική μάρκα, αποπνέοντας μέσω του νέου της μοντέλου, μια σύγχρονη και δυναμική προσωπικότητα.Παράλληλα, η ισορροπία της τεχνολογικής υπεροχής, της μοντέρνας σχεδίασης και της ευελιξίας, συμπληρώνονται μέσα από τις πρωτότυπες δυνατότητες εξατομίκευσης, χάρη στους 30 χρωματικούς συνδυασμούς που προσφέρει το νέο SUV Citroen C5 Aircross.

Όντας πρέσβης του προγράμματος Citroen Advanced Comfort, το νέο SUV είναι το πιο modular και το πιο άνετο μοντέλο της κατηγορίας. Εφοδιασμένο με την ανάρτηση με Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfort, προσφέρει μια νέα και τυπική Citroen εμπειρία ταξιδιού.

Η δυνατότητα διαμόρφωσης του εσωτερικού του, χάρη στα τρία ανεξάρτητα συρόμενα, με ρυθμιζόμενη πλάτη και ανακλινόμενα καθίσματα, είναι ασυναγώνιστη ενώ κορυφαίος στην κατηγορία είναι ο χώρος αποσκευών, με χωρητικότητα 580 έως 720 λίτρα. Μοντέρνο και high-tech, το νέο SUV είναι εξοπλισμένο με 20 συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της πορείας υποβοήθησης αυτοκινητόδρομου (Highway Driver Assist), ένα σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου δύο, και του ελέγχου πρόσφυσης με υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα (Grip Control με Hill Assist Descent), για τις εκτός ασφάλτου αναζητήσεις. Διαθέτει επίσης έξι τεχνολογίες συνδεσιμότητας, μεταξύ των οποίων και η ασύρματη φόρτιση κινητού (wireless smartphone charging). Κατασκευάζεται στη Γαλλία, στο εργοστάσιο Rennes-La Janais, και θα είναι το πρώτο μοντέλο της Citroen που θα παρουσιαστεί και σε plug-in υβριδική έκδοση, στα τέλη του 2019.

Λαμβάνοντας υπόψη τις προσδοκίες των πελατών που δεν θέλουν πλέον να θυσιάσουν την πρακτικότητα χάριν του οποιουδήποτε γοήτρου, η Citroen δίνει έμφαση στην διαρκώς αναπτυσσόμενη κατηγορία των SUV, (μια αγορά που αντιπροσωπεύει το ένα τέταρτο των πωλήσεων αυτοκινήτων παγκοσμίως), προσφέροντας στους οδηγούς μια εναλλακτική πρόταση.

Συγκεκριμένα, στην εμπνευσμένη σχεδίαση του μοντέλου, η Citroen έχει προσθέσει μια εντελώς νέα εμπειρία άνεσης στο αυτοκίνητο. Αυτό αποδεικνύει την επικράτηση της μάρκας στους τομείς της κορυφαίας άνεσης και της τεχνολογικής υπεροχής, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα γενιά SUV έχοντας εμπνευστεί από τις επιθυμίες των πελατών της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY