ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές του Πάσχα

Τα μοντέλα της Opel είναι ό,τι πρέπει για τις πασχαλινές εκδρομές σε βουνό και θάλασσα.

Ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές του Πάσχα

Οι Πασχαλινές διακοπές πλησιάζουν. Κάποιοι σχεδιάζουν να εκδράμουν στο βουνό και άλλοι βάζουν πλώρη για την παραλία. Ανεξάρτητα από τον προορισμό της επιλογής σας, όλα τα μοντέλα της Opel  – Grandland X, Combo Life, Astra Sports Tourer, Insignia Sports Tourer και το νέο Zafira Life – έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, σημαντικό για εκδρομές: ασφάλεια, πρακτικότητα και άνεση για επιβάτες και αποσκευές.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ασφαλής φόρτωση και μεταφορά των αποσκευών. Άλλωστε ‘διακοπές’ σημαίνει ξεγνοιασιά και χαλάρωση. Για το σκοπό αυτό, η Opel προσφέρει μία ποικίλη γκάμα πρακτικού εξοπλισμού στα διάφορα μοντέλα της.Η ευρυχωρία και η ευελιξία του χώρου αποσκευών αποτελούν ισχυρά πλεονεκτήματα των station wagon της Opel, Astra Sports Tourer και Insignia Sports Tourer. Το Astra Sports Tourer διαθέτει διαιρούμενα πίσω καθίσματα 40:20:40 και χώρο αποσκευών έως 1.630 λίτρα.

Το Insignia Sports Tourer προσφέρει επιπλέον 35 λίτρα. Με χώρο αποσκευών 1.665 λίτρα. η ναυαρχίδα των station wagon της Opel είναι ιδανική για μακρινά ταξίδια και με υψηλή ικανότητα μεταφοράς φορτίων. Το ίδιο ισχύει και για το κομψό Grandland X. Το κορυφαίο SUV της Opel εκτός από τον πλούσιο χώρο αποσκευών των 1.652 λίτρα, διαθέτει και υπερυψωμένα καθίσματα – τυπικό χαρακτηριστικό SUV – που παρέχουν εξαιρετική ορατότητα στον οδηγό και τους επιβάτες.

Η Opel προέβλεψε και την εύκολη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών όταν είστε φορτωμένοι: η ελεγχόμενη μέσω αισθητήρα (προαιρετική επιλογή) πέμπτη πόρτα των Astra, Insignia Sports Tourer και Grandland X, ανοίγουν με μία κίνηση του ποδιού κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα.

Το FlexOrganizer (αξεσουάρ) διατηρεί την τάξη στο χώρο αποσκευών του Sports Tourer. Χάρη στις ράγες του δαπέδου, τα διαχωριστικά και τα άγκιστρα, το κάθε τι παραμένει σταθερά στη θέση του όσο δύσκολο κι αν είναι το ταξίδι. Όπως για τα station wagon μοντέλα έτσι και για το Grandland X, διατίθεται προαιρετικά ένα διαχωριστικό για την προστασία του χώρου επιβατών από αντικείμενα που υπάρχουν στο χώρο αποσκευών. Για να αποτρέψετε τη μετατόπιση αποσκευών,  κυρίως σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος, διατίθεται δίχτυ ασφαλείας το οποίο στερεώνεται με κρίκους ή/και άγκιστρα πρόσδεσης στο πάτωμα.

Όσοι θέλουν να πάρουν περισσότερες αποσκευές μαζί τους θα βρουν μία μεγάλη γκάμα ευέλικτων συστημάτων μεταφοράς και σχαρών που δημιουργούν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο. Η  Opel προσφέρει επίσης μία ποικιλία σχαρών για τη μεταφορά ποδηλάτων στο πίσω μέρος του οχήματος.

Ένα ακόμα εξαιρετικά πρακτικό αξεσουάρ για τις διακοπές είναι το αναδιπλούμενο κουτί διαστάσεων 61x34x31cm με διαχωριστικά. Εκεί μπορείτε να μεταφέρετε πολλά μικρότερα αντικείμενα, όπως κάρτες ή βιβλία, τα οποία σε άλλη περίπτωση θα ήταν σκόρπια. Αφού αδειάσετε το κουτί και δεν το χρειάζεστε πλέον, αυτό αναδιπλώνεται με πάχος μόλις 3.0cm και αποθηκεύεται εύκολα.

Η Opel ενδιαφέρεται και για την ασφάλεια των νεαρότερων επιβατών και προσφέρει παιδικά καθίσματα και συστήματα συγκράτησης για παιδιά όλων των ηλικιακών ομάδων (πρότυπο ECE-R 44/04), που προσαρμόζονται για χρήση σε όλα τα μοντέλα. Τελευταίο, αλλά σημαντικό, τα τετράποδα μέλη της οικογένειας πρέπει να ταξιδεύουν μαζί σας με ασφάλεια. Σκυλάκια βάρους έως 8 κιλά μεταφέρονται άνετα στα πίσω καθίσματα χάρη στην ειδική ζώνη ασφαλείας. Η κουβερτούλα σκύλου προσφέρει άνεση στο κατοικίδιο, ενώ προστατεύει τα καθίσματα και τα διατηρεί καθαρά. Εναλλακτικά, οι τετράποδοι φίλοι μας μπορούν να ξαπλώνουν στο κάλυμμα του χώρου αποσκευών με αντιολισθητική επίστρωση, όπως αυτό που προσφέρεται στο Grandland X.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY