ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο Toyota Corolla κινείται αυτόματα και στο μποτιλιάρισμα

Η νέα γενιά του Toyota Corolla διαθέτει ευρύ φάσμα προηγμένων τεχνολογιών που κάνουν την οδήγηση πιο ασφαλή.

Το νέο Toyota Corolla κινείται αυτόματα και στο μποτιλιάρισμα

Η πιο καινούργια άφιξη στη κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων είναι η νέα γενιά του Toyota Corolla. Όπως διαπιστώσαμε, στη δοκιμή το ιαπωνικό αυτοκίνητο εξοπλίζεται με πλήρες πακέτο ασφάλειας ακόμη και στη βασική έκδοση. Για εμάς η ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε κάθε αυτοκίνητο.

To σύστημα ενεργητικής ασφάλειας Toyota Safety Sense, περιλαμβάνει ευρύ φάσμα προηγμένων τεχνολογιών που κάνουν την οδήγηση πιο ασφαλή.

Όπως διαπιστώσαμε, το ιαπωνικό αυτοκίνητο προειδοποιεί άμεσα τον οδηγό για τις επικίνδυνες καταστάσεις και τον βοηθά ουσιαστικά να αντιδράσει έγκαιρα για να μειωθούν οι συνέπειες από μια σύγκρουση.Δοκιμάσαμε και το Full range Adaptive Cruise Control, το οποίο συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Επιλέξαμε την απόσταση που θέλουμε να έχει το αυτοκίνητο από το προπορευόμενο όχημα καθώς και την ταχύτητα κίνησης.

Βάλαμε 100 μ. και 120 χλμ./ώρα. Το Toyota Corolla κινήθηκε χωρίς να πατάμε το γκάζι. Όταν η απόσταση από το μπροστινό όχημα μειώθηκε αυτόματα μειώθηκε και η ταχύτητα του Corolla. Μόλις η απόσταση αυξήθηκε, ανέβηκε και η ταχύτητα. Το Full range Adaptive Cruise Control, αποδίδει και στο μποτιλιάρισμα αρκεί να επιλέξεις τις σωστές ρυθμίσεις για την ταχύτητα και την απόσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY