ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρωταγωνιστεί το Peugeot 208

Η γαλλική φίρμα κατέλαβε την δεύτερη θέση στις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων.

Πρωταγωνιστεί το Peugeot 208

Το ράλι που έκανε η Peugeot στο στίβο των πωλήσεων είναι εντυπωσιακό και απέδωσε καρπούς. Η γαλλική φίρμα με σήμα το λιοντάρι τον Μάρτιο κατέλαβε την δεύτερη θέση στις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων. Ταξινόμησε 923 αυτοκίνητα με τα σήματα της, που αντιστοιχεί στο 9,6% από την συνολική πίτα των πωλήσεων του τρίτου μήνα της χρονιάς.

Η επίδοση της τον Μάρτιο ολοκλήρωσε την επιτυχία της μάρκας κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου της χρονιάς.

Διατηρεί την δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις της αγοράς και του πρώτου τριμήνου 2019 σημειώνοντας 2.683 συνολικές πωλήσεις και μερίδιο αγοράς 10.2%.Το κομψό supermini Peugeot 208, εκτοξεύθηκε στη πρώτη θέση της κατηγορίας του καταγράφοντας με απτό τρόπο τη σαφή προτίμηση των αγοραστών, που το επιλέγουν για τον ξεχωριστό σχεδιασμό του, την τεχνολογική πρωτοπορία, τη δυναμική οδήγηση, τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, την εξελιγμένη συνδεσιμότητα αλλά και την 5ετή εργοστασιακή εγγύηση που το συνοδεύει.

Μαζί του και η υπόλοιπη γκάμα της Peugeot και συγκεκριμένα τα μοντέλα 108, 2008, 3008, 5008 και το Traveller, βρέθηκαν στο Top5 των πωλήσεων στις κατηγορίες τους.

Στην αλματώδη πορεία της Peugeot στην ελληνική αγορά, συνέβαλαν και τα πρακτικά και ανθεκτικά ελαφρά επαγγελματικά της φίρμας.

Τα Boxer και Expert στα VAN και το 208 PRO στα Vanette, κατέλαβαν την πρώτη θέση των πωλήσεων στις κατηγορίες τους, επιβεβαιώνοντας τη συνειδητή επιλογή των επαγγελματιών που απαιτούν απόδοση, οικονομία και ασφάλεια στις καθημερινές και ιδιαίτερα απαιτητικές μετακινήσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι στη φύση του ανθρώπου να σκέφτεται λογικά και να ενεργεί παράλογα."

Ανατόλ Φρανς

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.

    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY