ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

BMW X2 xDrive 20d: Έτοιμο για απολαυστικά ταξίδια

Οδηγήσαμε την πολυτελή BMW X2 xDrive 20d και μεταφέρουμε εντυπώσεις.

BMW X2 xDrive 20d: Έτοιμο για απολαυστικά ταξίδια

Test Drive

Τα πολυτελή αυτοκίνητα έλκουν σαν μαγνήτης τα βλέμματα και αποτελούν το όνειρο των περισσότερων οδηγών. Οι μάρκες που ανήκουν στη premium κατηγορία, αναζητούν τις καλύτερες προτάσεις για να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες κατασκευές οι οποίες ξεχωρίζουν από τα συμβατικά μοντέλα. Κάθε τι που φέρει ένα πολυτελές αυτοκίνητο έχει υποστεί ειδική έρευνα και επεξεργασία για να δικαιολογεί την υψηλή τιμή πώλησης του αυτοκινήτου.

Η BMW, ακολουθεί αυτό τον δρόμο με συνέπεια εδώ και πολλές δεκαετίες. Την απασχολεί η συνολική εκτίμηση του κάθε μοντέλου της και δεν πέφτει στη παγίδα των φτηνών επιλογών που θα μειώσουν το κόστος.Τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας - που είναι δημοφιλής και στην Ελλάδα - έχουν μια συγκεκριμένη σχεδιαστική ταυτότητα, η οποία επαναλαμβάνεται με μικρές διάφορες. Αυτή η πολιτική έχει δεχθεί κριτική από τους υποψήφιους αγοραστές πολυτελών αυτοκινήτων, αλλά η BMW προτάσσει σαν ισχυρό επιχείρημα την θέση της για την συνεχή ισχυρή παρουσία των μοντέλων της στην αγορά ακόμη και όταν εισέλθουν στη κατηγορία των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Θεωρεί ότι ένα μοντέλο που έχει την ίδια σχεδίαση με την προηγουμένη και την επόμενη γενιά, έχει μεγαλύτερη εμπορική αξία σε όλο τον κύκλο της ζωής του.

Οδηγήσαμε για πολλές ημέρες την BMW X2 xDrive 20d. Η Χ2, είναι μεγαλύτερη και πιο όμορφη από την Χ1. Ανήκει στη κατηγορία των SUV και είναι μια από τις πρώτες επιλογές των υποψήφιων αγοραστών αυτής της κατηγορίας.Το αυτοκίνητο που μας εμπιστεύθηκε η αντιπροσωπεία εξοπλίζεται με κινητήρα ντίζελ 2.000 κ.εκ. απόδοσης 190 ίππων. Αυτό το μοτέρ είναι ιδανικό για ταξίδια και χρήση εκτός της πόλης.

Η BMW X2 xDrive 20d, έχει έντονο οδηγοκεντρικό χαρακτήρα. Από τα πρώτα μέτρα ο οδηγός γίνεται συμμέτοχος στη κίνηση του αυτοκινήτου. Δεν νοιώθει ότι απλώς βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Το τιμόνι είναι εξαιρετικό και οι αναρτήσεις έχουν την σωστή ρύθμιση.

Θετικά σχόλια για την απόδοση και την κατανάλωση του πετρελαιοκινητήρα. Το μοτέρ αποδίδει από χαμηλά και οι υψηλές ταχύτητες έρχονται γρήγορα. Το αυτόματο κιβώτιο είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς. Όλο το σύνολο παίρνει υψηλή βαθμολογία.Η σημαντικότερη αρνητική παρατήρηση για την BMW X2 xDrive 20d, αφορά την υψηλή τιμή πώλησης. Υπολογίστε τουλάχιστον 52.260 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Μια ιδέα δεν είναι υπεύθυνη για τους ανθρώπους που πιστεύουν σ’ αυτήν."

Don Marquis, 1878-1937, Αμερικανός ποιητής & αρθρογράφος

 • 705 - Εκθρόνιση του αυτοκράτορα Τιβέριου Β΄ από τον Ιουστινιανό Β΄ τον Ρινότμητο
  1821 - Άλωση της Ακρόπολης των Αθηνών από τον Οδυσσέα Ανδρούτσο
  1823 - Μάχη του Καρπενησίου κατά την Ελληνική Επανάσταση.
  1866 - Συνέρχεται στα Σφακιά Γενική Συνέλευση των Κρητών και κηρύσσει την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, ξεκινώντας τη Μεγάλη Κρητική Επανάσταση
  1908 - Κατασκευάζεται το πρώτο στρατιωτικό αεροπλάνο στις ΗΠΑ
  1911 - Ιταλός σερβιτόρος κλέβει τον πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, Μόνα Λίζα από το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.
  1915 - Η Ιταλία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Τουρκίας (Α' Παγκόσμιος Πόλεμος)
  1926 - Κίνημα Κονδύλη και ανατροπή της δικτατορίας του Πάγκαλου.
  1991 - Η Λεττονία κηρύσσει την ανεξαρτησία της

© 2002-2019 MEDIA2DAY