ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Nέο Ford Focus 1.0 125 ίππων ST-Line: Το πιο οδηγοκεντρικό μικρομεσαίο μοντέλο

Οδηγήσαμε το νέο Ford Focus με κινητήρα βενζίνης 1.000 κ.εκ. 125 ίππων στην έκδοση εξοπλισμού ST-Line.

Nέο Ford Focus 1.0 125 ίππων ST-Line: Το πιο οδηγοκεντρικό μικρομεσαίο μοντέλο

Test Drive

Η Ford έχει βαθιές ρίζες και στην ελληνική αγορά. Η μάρκα που συνδέει την παρουσία της στην αυτοκίνηση με τους αγώνες δημιουργεί ξεχωριστά μοντέλα τα οποία έχουν ένα κοινό στοιχείο, να προσφέρουν την ευχαρίστηση της οδήγησης.

Αν και υιοθετεί όλες τις σύγχρονες προτάσεις για την δημιουργία νέων μοντέλων υψηλών προδιαγραφών, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται κυρίως για τα μνήματα που λαμβάνει ο οδηγός, μόλις καθίσει πίσω από το τιμόνι. Εξετάζει συνεχώς κάθε λεπτομέρεια που έχει σχέση με το κάθισμα του οδηγού, την μείωση της κόπωσης στην πολύωρη οδήγηση, την αίσθηση για την ασφάλεια  την άμεση ενημέρωση του οδηγού και την πληροφόρηση του οδηγού από το τιμόνι. Όλες αυτές οι παράμετροι συμβάλουν στην επίτευξη της καλύτερης δυνατής οδηγοκεντρικής προσέγγισης.Οδηγήσαμε το νέο Ford Focus με κινητήρα βενζίνης 1.000 κ.εκ. 125 ίππων στην έκδοση εξοπλισμού ST-Line.

Το πιο ισχυρό σημείο του μικρομεσαίου αυτοκινήτου είναι η εξαιρετική οδική συμπεριφορά.  Η Ford, έχει καθιερωθεί σαν η μάρκα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των απαιτητικών οδηγών και στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς.  

Απολαύσαμε, το ακριβές και στιβαρό σύστημα διεύθυνσης, τις καλορυθμισμένες αναρτήσεις και την υψηλή ακαμψία του πλαισίου. Ο οδηγός κάθε στιγμή γνωρίζει που πατάνε οι ροδές και νοιώθει ασφαλής. Η αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς που δίνει το αυτοκίνητο στο δρόμο είναι εξαιρετική ακόμη και όταν αναπτύσσονται υψηλές ταχύτητες.

Η σταθερότητα και ο έλεγχος του αυτοκινήτου είναι μερικά από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της πρότασης της διακεκριμένης μάρκας στη μικρομεσαία κατηγορία. 

Το μικρό σε χωρητικότητα μοτέρ είναι ότι πρέπει για τα νέα οικονομικά δεδομένα γιατί δεν επιβαρύνεται με πρόσθετα φορολογικά βάρη. Επίσης, λόγω της τεχνολογικής του υποδομής ικανοποιεί όλα τα τελευταία περιβαλλοντικά στάνταρ. Αξίζει να τονισθεί, η γραμμική απόδοση του, το χαμηλό επίπεδο θορύβου και η οικονομική λειτουργία. Το εξάρι κιβώτιο έχει καλά χαρακτηριστικά και δεν κουράζει τον οδηγό στην πόλη. Καλές επιδόσεις, 0-100χλμ./ώρα σε 10΄΄,  τελική ταχύτητα 200 χλμ./ώρα. Μέση κατανάλωση στη δοκιμή 6,5 λίτρα/100χλμ.Οι διαθέσιμοι χώροι είναι μεγάλοι και καλύπτουν τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας. Αποθηκευτικός χώρος  341 λίτρα.

Σχετικά με την ποιότητα κατασκευής, το νέο μοντέλο που εκπροσωπεί τη μάρκα στη μικρομεσαία κατηγορία, πλησιάζει τα όρια των ακριβότερων πολυτελών αυτοκινήτων. Η νέα μελέτη για την διακόσμηση του χώρου που φιλοξενεί τους επιβάτες έγινε με βάση τις νέες τάσεις και τις τελευταίες προδιάγραφες ασφάλειας. Οι επιβάτες έχουν στη διάθεση τους εκτός από τους ευρύχωρους χώρους και τα νέα συστήματα επικοινωνίας και συνδεσιμότητας. Αξίζει να τονισθεί, η νέα σχεδίαση του ταμπλό και των επιμέρους επιφανειών. Τα υλικά κατασκευής είναι πρώτης ποιότητας και η συναρμολόγηση παίρνει υψηλή βαθμολογία.Αν και θα θέλαμε χαμηλότερη τιμή πώλησης, μετά από ρεπορτάζ και σύγκριση των τιμών των ανταγωνιστικών μοντέλων, διαπιστώσαμε ότι η διαμόρφωση της τιμής πώλησης, έγινε αφού ελήφθησαν υπόψη τα στοιχεία από την προσεκτική αξιολόγηση της πραγματικής αξίας της τεχνολογικής υποδομής, της ποιοτικής κατασκευής και του αναβαθμισμένου επίπεδου εξοπλισμού ακόμη και στη βασική έκδοση. Για το νέο Ford Focus με κινητήρα βενζίνης 1.000 κ.εκ. 125 ίππων στην αναβαθμισμένη έκδοση εξοπλισμού ST-Line υπολογίστε 17.323 ευρώ. Τελικά καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το Nέο Ford Focus 1.0 125 ίππων ST-Line αξίζει τα λεφτά του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ωραιότητα της απλότητας έγκειται στην πολυπλοκότητα που προσελκύει."

Tom Robbins, 1932-, Αμερικανός συγγραφέας

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.
    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY