ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πιο εύκολη η απόκτηση του επαγγελματικού Fiat

Νέο άτοκο πρόγραμμα 4ετούς διάρκεας καθιέρωσε η Fiat για τα επαγγελματικά της αυτοκίνητα.

Πιο εύκολη η απόκτηση του επαγγελματικού Fiat

Η Fiat Professional, στη προσπάθεια της να διευκολύνει τους επαγγελματίες στην απόκτηση των μοντέλων της, καθιέρωσε νέο άτοκο πρόγραμμα 4ετους διάρκειας.

Η Fiat Professional είναι η πρώτη μάρκα που δημιουργήθηκε από μία αυτοκινητοβιομηχανία με σκοπό τον εστιασμό στις ανάγκες των επαγγελματιών. Τα ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα της συνθέτουν μία πλήρη γκάμα, καλύπτοντας ευρύ φάσμα απαιτήσεων. Ειδικότερα το πλήθος των διαθέσιμων εκδόσεων και οι πολλαπλές δυνατότητες μετασκευών, δίνουν την ευκαιρία στον επαγγελματία να αποκτήσει ένα όχημα που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες του.

Παράλληλα με την πλούσια προϊοντική γκάμα, αναπτύσσει υπηρεσίες και προγράμματα που κάνουν πιο εύκολη και συμφέρουσα την απόκτηση ενός σύγχρονου επαγγελματικού οχήματος.

Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία προσφέρει ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης για τα δημοφιλή Fiorino, Doblo Cargo και Talento Van. Το άτοκο πρόγραμμα προϋποθέτει χαμηλή προκαταβολή (από 35%) και μέγιστη διάρκεια εξόφλησης 48 μηνών. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται όλες οι εκδόσεις των παραπάνω μοντέλων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), μία επιλογή που προσφέρει τη μέγιστη οικονομία στο κόστος καυσίμου, από οποιαδήποτε άλλη επιλογή, ακόμα και από το υγραέριο. Οι εκδόσεις CNG της Fiat Professional είναι εργοστασιακές και έχουν τις ίδιες καλύψεις με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.

Το νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο μέσω της FCA Bank. Προσφέροντας σημαντικές χρηματικές εκπτώσεις έως 3.500 ευρώ, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια, καθώς και το νέο άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Συνοπτικά τα προωθητικά προγράμματα της Fiat Professional έχουν ως εξής: Χρηματικές εκπτώσεις, Doblo Cargo 2.100 ευρώ, Fiorino 2.300, Talento Van 1.700, Ducato Van 2.900, Panda Van 2.500, Fullback Extended Cab 2.000 και Fullback Double Cab 3.500 ευρώ.

Χρηματοδοτικά Προγράμματα FCA Capital: Συνδυαστικά με τις προαναφερόμενες εκπτώσεις, προσφέρονται τα παρακάτω προγράμματα χρηματοδότησης:

Doblo Cargo, Fiorino & Talento Van: 35% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 0% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.

Panda Van, Ducato Van & Chassis: 50% προκαταβολή, ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0,6%), και αποπληρωμή σε 48 μηνιαίες δόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Καλύτερα ν’ ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι."

Κινέζικη παροιμία

  • 1904 - Πτήση του αεροπλάνου «Φλάειρ ΙΙ» των αφών Ράιτ.

    1946 - Διοργάνωση του πρώτου Φεστιβάλ Καννών

© 2002-2019 MEDIA2DAY