ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Toyota πρωταγωνιστεί στη Γενεύη

Εντυπωσιακό το περίπτερο της Toyota και στην φετινή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Τι θα μας μείνει πιο έντονα από την γιαπωνέζικη φίρμα.

Η Toyota πρωταγωνιστεί στη Γενεύη

Για μια ακόμη χρόνια το περίπτερο της Toyota στην έκθεση της Γενεύης ήταν εντυπωσιακό. Η μοντέρνα σχεδίαση, η λειτουργικότητα και τα ειδικά φώτα δημιουργούν ένα ξεχωριστό περιβάλλον. Η 89η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 17 Μαρτίου. Αργά το απόγευμα της Κυριακής οι προβολείς θα σβήσουν και η φετινή ελβετική έκθεση θα περάσει στην ιστορία.  

Αναμεσά στους πρωταγωνιστές στο περίπτερο της Toyota είναι το νέο Corolla, που οδηγήσαμε πριν από λίγες ημέρες στη Μαγιόρκα.

Στη Γενεύη, η Toyota ενίσχυσε το οικολογικό της προφίλ, με το λανσάρισμα δυο υβριδικών μονάδων στο νέο Corolla.

Συζητήθηκε, η αυξανόμενη ευαισθησία της κοινωνίας σε θέματα περιβάλλοντος και η ανάγκη να παρθούν αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών ρύπων, κυρίως σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Συνδυάζοντας την δυνατότητα κάλυψης του 50% των καθημερινών μετακινήσεων μόνο με ηλεκτροκίνηση, οι υβριδικοί κινητήρες της Toyota αντιπροσωπεύουν μία ασυναγώνιστη πρόταση στην αγορά των οικολογικών οχημάτων πόλης.

Το νέο Corolla είναι το πρώτο μοντέλο της Toyota που προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής από 2 υβριδικά συστήματα κίνησης. Το νέο Corolla διατίθεται με υβριδικά σύνολα 1.800 κ.εκ. απόδοσης 122 ίππων και 2.000 κ.εκ. ισχύος 180 ίππων.

Όπως διαπιστώθηκε στη πανευρωπαϊκή παρουσίαση στη Μαγιόρκα, το υβριδικό σύνολο 2.000 κ.εκ. συνδυάζει την απόδοση με την οικονομία στο καύσιμο και τους χαμηλούς ρύπους. Μην ξεχνάμε το περιβάλλον και την υγεία μας. Τα υβριδικά σύνολα είναι η καλύτερη επιλογή αυτή την εποχή, μέχρι να έρθουν τα αξιόλογα ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ωραιότητα της απλότητας έγκειται στην πολυπλοκότητα που προσελκύει."

Tom Robbins, 1932-, Αμερικανός συγγραφέας

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.
    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY