ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πώς κατασκευάζεται η ανανεωμένη BMW 7;

H ανανεωμένη BMW 7, το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο με εξακύλινδρο κινητήρα της πολυτελούς μάρκας, κατασκευάζεται (και) με τη βοήθεια της ψηφιοποίησης.

Πώς κατασκευάζεται η ανανεωμένη BMW 7;

H ψηφιοποίηση υποστηρίζει τη διαδικασία παραγωγής της ανανεωμένης BMW Σειρά 7 Sedan στο εργοστάσιο του BMW Group στο Dingolfing.

Σχεδόν τρεισήμισι χρόνια αφότου λανσαρίστηκε η έκτη γενιά, το κορυφαίο μοντέλο της μάρκας BMW ανανεώθηκε αποκτώντας πιο δυναμική παρουσία.

Η διαδικασία παραγωγής για το κορυφαίο μοντέλο του Dingolfing υποστηρίζεται από μία σειρά καινοτόμων λύσεων. Για την συναρμολόγηση του ειδικού εξοπλισμού, όπως η πίσω κεντρική κονσόλα, η δόνηση ενός smartwatch προειδοποιεί τους εργαζόμενους στο αντίστοιχο τμήμα της γραμμής παραγωγής για την άφιξη του αυτοκινήτου και τους δίνει οδηγίες για τα επόμενα στάδια εργασιών.

Γυαλιά δεδομένων χρησιμοποιούνται επίσης για την εκπαίδευση νέου προσωπικού. Κατά την εκμάθηση νέων σταδίων εργασιών, η εικονική υποβοήθηση προβάλλεται στο οπτικό πεδίο του εργαζόμενου. Αυτό επιτρέπει ταχεία, βιώσιμη εκπαίδευση στην προ-συναρμολόγηση περίπλοκων εξαρτημάτων, όπως τα πίσω φώτα. Η εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας χρησιμοποιείται στα κέντρα εκπαίδευσης συναρμολόγησης και βελτιώνεται συνεχώς με ευέλικτες μεθόδους εργασίας σε στενή συνεργασία μεταξύ των Τμημάτων Προγραμματισμού και Πληροφορικής.

Η ψηφιοποίηση κάνει επίσης βήματα προόδου στην τροφοδοσία των γραμμών συναρμολόγησης με εξαρτήματα. Η τελευταία γενιά αυτόνομων συρμών δοκιμάζεται πιλοτικά αυτή τη στιγμή σε πιο μακρινές διαδρομές μεταξύ αποθήκης και αίθουσας συναρμολόγησης. Οι ικανότητες των συρμών χωρίς οδηγό προχωρούν πέραν της αυτοματοποίησης των προηγούμενων συστημάτων. Νέα και πιο έξυπνα συστήματα υποστήριξης logistics θα επιτρέπουν δυναμική καθοδήγηση διαδρομής, σύμφωνα με τις προτεραιότητες παράδοσης, με ενεργή αποφυγή εμποδίων.

Η ανανεωμένη BMW Σειρά 7 Sedan, είναι το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο με εξακύλινδρο κινητήρα της πολυτελούς μάρκας.

Στην BMW 745e / 745Le, ένας εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας 286 ίππων συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 113 ίππων, για συνολική ισχύ 394 ίππων. Είναι το πρώτο όχημα του BMW Group με μπαταρία τέταρτης γενιάς. Κατανάλωση μικτού κύκλου είναι 2,3 – 2,1 λίτρα/100χλμ., εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο 48 γραμ./χλμ.

Η τελευταία τεχνολογία κυψελών μπαταρίας εξασφαλίζει πλήρως ηλεκτρική αυτονομία έως 58 χλμ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ας αφήσουμε τις όμορφες γυναίκες για τους άντρες που δεν έχουν φαντασία."

Μαρσέλ Προυστ

  • 1940 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Αρχίζει η Επιχείρηση Δυναμό, η εκκένωση της Δουνκέρκης από τα αγγλο-γαλλικά στρατεύματα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY