ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ανανεωμένο Skoda Fabia: Έξυπνη επιλογή

Το ανανεωμένο Skoda Fabia είναι μια έξυπνη επιλογή για την πόλη. Δείτε τι έδειξε το test drive.

Ανανεωμένο Skoda Fabia: Έξυπνη επιλογή

Αυτή την εποχή θέλουμε μικρά και οικονομικά αυτοκίνητα με νέες, έξυπνες τεχνολογίες συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας.

Όπως διαπιστώθηκε, κατά την διάρκεια της δοκιμής με τo ανανεωμένο Skoda Fabia, το αναβαθμισμένο supermini κινείται με ευκολία στην πόλη και απαιτεί μικρή ποσότητα καυσίμου. Είναι ευκολοδήγητο, ευέλικτο και δεν κουράζει τον οδηγό στη κίνηση στο αστικό περιβάλλον.

Ο κινητήρας 1.000 κ.εκ. 75 ίππων, είναι κατάλληλος κυρίως για χρήση εντός των ορίων της πόλης. Το γερμανικό μοτέρ διακρίνεται για την ευστροφία του, το χαμηλό επίπεδο θορύβου και την οικονομική κατανάλωση.  

Στη δοκιμή αξιολογήθηκε και η νέα τεχνολογία συνδεσιμότητας Skoda Connect, η οποία παρέχει on line υπηρεσίες πλοήγησης και πληροφόρησης με δυνατότητα ελέγχου επιλεγμένων λειτουργιών του αυτοκινήτου από απόσταση μέσω ενός smartphone.

Συνδέεις το κινητό με το αυτοκίνητο μέσω μια θυρίδας USB και ακούς την αγαπημένη σου μουσική, βλέπεις τα μηνύματα κειμένου, τις κλήσεις, και ελέγχεις τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Οι πίσω επιβάτες συμμετέχουν στις δυνατότητες της συνδεσιμότητας, μέσω δυο θυρών USB! Όλα γίνονται εύκολα και χωρίς να χρειάζονται ειδικές γνώσεις.

Δοκιμάστηκε και η δυνατότητα ελέγχου του αυτοκινήτου από μακριά μέσω του κινητού τηλεφώνου. Είδαμε την τελευταία διαδρομή που κάναμε και την μέση κατανάλωση.

Το ανανεωμένο Skoda Fabia με οικονομικό κινητήρα 1.000 κ.εκ. 75 ίππων, κοστίζει 11.280 ευρώ. Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα συνεπάγεται μηνιαία δόση 129 ευρώ, ενώ διατίθεται με τέσσερα χρόνια εγγύηση, service και οδική βοήθεια.

Είναι μια έξυπνη επιλογή που εξασφαλίζει και χαμηλό κόστος χρήσης. Η αξιοπιστία της Skoda είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα που ενισχύει την θέση του αυτοκινήτου στην αγορά, καθώς εκτός από τον περιορισμό της δαπάνης για την συντήρηση, συμβάλει και στη διαμόρφωση κάλων τιμών μεταπώλησης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ας αφήσουμε τις όμορφες γυναίκες για τους άντρες που δεν έχουν φαντασία."

Μαρσέλ Προυστ

  • 1940 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Αρχίζει η Επιχείρηση Δυναμό, η εκκένωση της Δουνκέρκης από τα αγγλο-γαλλικά στρατεύματα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY