ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μοναδικό το Peugeot i-Cockpit

Το αναβαθμισμένο Peugeot i-Cockpit παρουσίασε η γαλλική φίρμα στη Γενεύη.

Μοναδικό το Peugeot i-Cockpit

H Peugeot, καινοτομεί σε κάθε τομέα του αυτοκινήτου. Λάνσαρε το πρωτοποριακό i-Cockpit, το οποίο είναι αναπόσπαστο τμήμα όλων των νέων μοντέλων της. Στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η γαλλική φίρμα παρουσίασε τη νέα εκδοχή της μελέτης που συμβάλει στην πληρέστερη ενημέρωση του οδηγού. Λανσάρεται στο νέο Peugeot 508 Sport Engineered.

Περισσότερο από ποτέ, το αναβαθμισμένο Peugeot i-Cockpit, είναι προσανατολισμένο στην εμπειρία οδήγησης. Το μικρό τιμόνι αυξάνει το βαθμό ευκολίας των χειρισμών και το Head Up Display δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να είναι συγκεντρωμένος στο δρόμο.

Τα νέου τύπου comfort-fit καθίσματα διαθέτουν επένδυση από δέρμα και Alcantara με ραφές σε απόχρωση Kryptonite και Black Onyx. Τα πάντα στο εσωτερικό είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την τελειότητα: η οροφή, οι κολώνες του παρμπρίζ και οι επενδύσεις των θυρών καλύπτονται επίσης από Alcantara.Το αγωνιστικό ασύμμετρο τιμόνι πρωταγωνιστεί και εδώ, μόνο που στο συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει επένδυση από Alcantara και στοιχεία ανθρακονήματος. Στο κάτω μέρος του διακρίνεται το σήμα με τις 3 γραμμές της Peugeot Sport Engineered και η στεφάνη του διαθέτει εμφανείς ραφές σε απόχρωση Kryptonite και Black Onyx. Για καλύτερη αίσθηση αλλά και ομορφότερο αισθητικά αποτέλεσμα, τμήμα του μοχλού ταχυτήτων που λειτουργεί με ένα απλό άγγιγμα, καλύπτεται από επένδυση Alcantara.

Το επάνω μέρος του ταμπλό διαθέτει επένδυση από Alcantara και εμφανείς ραφές σε απόχρωση Kryptonite, όπως και τα πλαίσια των θυρών που είναι επίσης καλυμμένα με αυτό το υλικό και με πινελιές στην ίδια απόχρωση. Η κεντρική κονσόλα διαθέτει επένδυση από ανθρακονήματα για να τονίσει τη δυναμική προσωπικότητα του αυτοκινήτου.

Τη συνολική εικόνα στο εσωτερικό συμπληρώνει η HD οθόνη αφής των 10" και το ψηφιακό head-up display των 12.3" με πλήρως διαμορφώσιμη οθόνη υψηλής ευκρίνειας. Καμία λεπτομέρεια δεν είναι τυχαία - υπάρχει ακόμη και μια λεπτή πινελιά Kryptonite στο εσωτερικό των χειρολαβών των θυρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ωραιότητα της απλότητας έγκειται στην πολυπλοκότητα που προσελκύει."

Tom Robbins, 1932-, Αμερικανός συγγραφέας

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.
    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.
    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY