ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Όλοι οι καλοί χωράνε

Το νέο Peugeot Traveller Lux προσφέρει premium μετακινήσεις συνδυάζοντας ποιότητα, άνεση και ασφάλεια.

Όλοι οι καλοί χωράνε

H οικογένεια του Peugeot Traveller καλωσορίζει την 9θέσια έκδοση Lux, η οποία έρχεται για να εισχωρήσει στην κατηγορία των 9θέσιων VIP Transfer, προφέροντας premium μετακινήσεις με υψηλά στάνταρ ποιότητας, άνεσης και ασφάλειας. Το Peugeot Traveller Lux ανταποκρινόμενο πλήρως σε αυτά τα υψηλά στάνταρ, χαρακτηρίζεται από την καινοτομία στις νέες τεχνολογίες, τον πλούσιο εξοπλισμό του, τα υψηλής ποιότητας υλικά του και προπάντων τη χαρακτηριστικά δυναμική του μορφή.

Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της έκδοσης Lux που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι η ηλεκτρικά ανοιγόμενη  δεξιά πλευρική πόρτα, η εργοστασιακή δερμάτινη επένδυση καθισμάτων (TEP) και οι ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών (Phoenix). Παράλληλα, διαθέτει WiFi on board και εργοστασιακό σύστημα Navigation με οθόνη αφής 7 ιντσών, ραδιόφωνο με λειτουργία Mirror Link, MP3, Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι προσφέροντας αρίστης ποιότητας συνδεσιμότητα και τεχνολογία στους επιβάτες.Το νέο Peugeot Traveller Lux εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου 2.0 BlueHDi 180 ίππων και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, προδιαγραφών Euro 6.2, που το κατατάσσουν ανάμεσα στα κορυφαία της κατηγορίας όσον αφορά στις επιδόσεις, την οικονομία και τις εκπομπές CO2, με μόλις 147 γραμ./χλμ.

Η έκδοση Lux διατίθεται σε μήκος με μακρύ μεταξόνιο (L3) που εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση στους πίσω επιβάτες και γενναιόδωρο χώρο αποσκευών. Η αναβάθμισή του σε όλους τους τομείς το κατατάσσει στην premium κατηγορία των 9θέσιων MiniBus και το καθιστά πρώτη επιλογή στις VIP μετακινήσεις. Σχεδίαση, υψηλά επίπεδα ποιότητας, καθώς και όλα εκείνα τα σύγχρονα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, τα οποία αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY