ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πιο εύκολη η απόκτηση της Alfa Romeo Giulietta

Η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ελληνική αγορά με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα.

Πιο εύκολη η απόκτηση της Alfa Romeo Giulietta

Η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ελληνική αγορά, με ακόμα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά και ένα ιδιαίτερα προνομιακό πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης, με μέγιστη διάρκεια εξόφλησης 4 έτη.

H Alfa Romeo Giulietta, έχει ξεχωρίσει για το στιλ, τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα και βεβαίως το μοναδικό της οδηγικό ταπεραμέντο. Η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, ξεκινά την εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά, διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που καθιέρωσαν την Giulietta ως την πλέον δυναμική πρόταση της κατηγορίας, αλλά και με νέα στοιχεία που αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα, την άνεση και την ασφάλεια.

Η νέα πρόταση είναι διαθέσιμη σε 5 εκδόσεις εξοπλισμού και τρεις κινητήρες, βενζίνης και πετρελαίου, απόδοσης από 120 έως 170 ίππους. Κοινός παρανομαστής το δυναμικό πλαίσιο που σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική των αναρτήσεων (διάταξη πολλαπλών συνδέσμων στον πίσω άξονα σε όλες τις εκδόσεις) προσφέρουν την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην άνεση-ασφάλεια και την οδηγική απόλαυση. Παράλληλα, αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως το σύστημα επιλογής δυναμικής κατάστασης Alfa D.N.A. και το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης e-Q2 ξεχωρίζουν την Giulietta από τον ανταγωνισμό. Αντίστοιχα, στο εσωτερικό η ανανεωμένη εμφάνιση συνδυάζεται με προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα όπως το σύστημα πολυμέσων-πλοήγησης UConnect  με την οθόνη αφής 6,5''.

H Alfa Romeo Giulietta, ξεκινά την εμπορική της πορεία στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας για πρώτη φόρα τη δυνατότητα απόκτησής της με άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μέσω της FCA Bank και τιμές που ξεκινούν από τις 16.990 ευρώ.

Η ελάχιστη προκαταβολή στα πλαίσια του άτοκου προγράμματος είναι 35%, ενώ η μέγιστη διάρκεια εξόφλησης είναι 48 μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Καλύτερα να έχω δυναμικά άδικο παρά κακομοίρικα δίκιο."

Tallulah Bankhead, 1902-1968, Αμερικανίδα ηθοποιός

  • 325 - Η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος της Νίκαιας, κατά την οποία οι αρχηγοί της Χριστιανικής Εκκλησίας τιμούν την Αγία Τριάδα, υιοθετούν την Ομολογία Πίστεως (το «Πιστεύω»), και ορίζουν πότε θα εορτάζεται το Πάσχα.
    1530 - Γεννιέται ο Ιβάν ο Τρομερός, Τσάρος της Ρωσίας.
    1944 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Σύμμαχοι απελευθερώνουν το Παρίσι από την Ναζιστική Γερμανία.
    1990 - Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αποφασίζει στρατιωτική επέμβαση στο Ιράκ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY