ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Citroen Ami One: ο πραγματικός φίλος της πόλης

Το Ami One απευθύνεται σε χρήστες άνω των 16 ετών χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

Citroen Ami One: ο πραγματικός φίλος της πόλης

Η αυτοκίνηση αλλάζει και πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα. Η άποψη ότι το αυτοκίνητο δεν θα μας ανήκει αλλά θα το δανειζόμαστε για όσο χρονικό διάστημα το χρειαζόμαστε κερδίζει έδαφος σε όλο τον κόσμο.

Στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 17 Μαρτίου, η Citroen επιβεβαιώνει την δημιουργικότητα της και την έφεση που έχει στην καινοτομία.Πραγματοποίησε τη παγκόσμια πρεμιέρα ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου πρωτότυπου μοντέλου, το οποίο λανσάρει μια νέα μορφή κινητικότητας που ανταποκρίνεται στα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Το Ami One είναι πλήρως συμβατό με τις κοινωνικές αλλαγές στην πόλη. Απευθύνεται σε χρήστες άνω των 16 ετών χωρίς δίπλωμα οδήγησης!

Το διθέσιο όχημα μήκους μόλις 2,5 μ. έχει πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της πόλης και εξασφαλίζει χαμηλό κόστος χρήσης. Τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, αυτονομία 100 χλμ. Η μπαταρία ιόντων λιθίου, φορτίζεται σε δύο ώρες.Ανταγωνίζεται τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το ποδήλατο και τα σκούτερ. Φέρνει την επανάσταση στα αυτοκίνητα πόλης που θα χρησιμοποιούνται ακόμη και για 5 λεπτά. Μέσω μιας καινοτόμας διαδικασίας (online παρουσίαση, αίτηση δοκιμής, διαμόρφωση εξυπηρέτησης, κράτηση και παράδοση) οι πελάτες επιλέγουν εύκολα την περίοδο χρήσης που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Η ψηφιακή εμπειρία συνεχίζεται με μια ειδική εφαρμογή για τη διαχείριση του οχήματος και των ταξιδιών. Όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο σε ελάχιστο χρόνο.

Το Citroen Ami One, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ο πραγματικός φίλος της πόλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Οι άνθρωποι δεν είναι αιχμάλωτοι της μοίρας τους, αλλά αιχμάλωτοι των μυαλών τους."

Φραγκλίνος Ρούζβελτ

  • 1882 - Γεννήθηκε ο Ρώσος συνθέτης Ιγκόρ Στραβίνσκι.
    1885 - Φθάνει στο λιμάνι της Νέας Υόρκης το "Άγαλμα της Ελευθερίας", ως δώρο των Γάλλων προς τους Αμερικανούς.
    1940 - Τα Βαλτικά κράτη Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία καταλαμβάνονται από την Σοβιετική Ένωση.
    1944 - Η Ισλανδία ανεξαρτητοποιείται από την Δανία.

© 2002-2019 MEDIA2DAY