ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Citroen Ami One: ο πραγματικός φίλος της πόλης

Το Ami One απευθύνεται σε χρήστες άνω των 16 ετών χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

Citroen Ami One: ο πραγματικός φίλος της πόλης

Η αυτοκίνηση αλλάζει και πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη ημέρα. Η άποψη ότι το αυτοκίνητο δεν θα μας ανήκει αλλά θα το δανειζόμαστε για όσο χρονικό διάστημα το χρειαζόμαστε κερδίζει έδαφος σε όλο τον κόσμο.

Στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή 17 Μαρτίου, η Citroen επιβεβαιώνει την δημιουργικότητα της και την έφεση που έχει στην καινοτομία.Πραγματοποίησε τη παγκόσμια πρεμιέρα ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου πρωτότυπου μοντέλου, το οποίο λανσάρει μια νέα μορφή κινητικότητας που ανταποκρίνεται στα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Το Ami One είναι πλήρως συμβατό με τις κοινωνικές αλλαγές στην πόλη. Απευθύνεται σε χρήστες άνω των 16 ετών χωρίς δίπλωμα οδήγησης!

Το διθέσιο όχημα μήκους μόλις 2,5 μ. έχει πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της πόλης και εξασφαλίζει χαμηλό κόστος χρήσης. Τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, αυτονομία 100 χλμ. Η μπαταρία ιόντων λιθίου, φορτίζεται σε δύο ώρες.Ανταγωνίζεται τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το ποδήλατο και τα σκούτερ. Φέρνει την επανάσταση στα αυτοκίνητα πόλης που θα χρησιμοποιούνται ακόμη και για 5 λεπτά. Μέσω μιας καινοτόμας διαδικασίας (online παρουσίαση, αίτηση δοκιμής, διαμόρφωση εξυπηρέτησης, κράτηση και παράδοση) οι πελάτες επιλέγουν εύκολα την περίοδο χρήσης που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Η ψηφιακή εμπειρία συνεχίζεται με μια ειδική εφαρμογή για τη διαχείριση του οχήματος και των ταξιδιών. Όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο σε ελάχιστο χρόνο.

Το Citroen Ami One, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ο πραγματικός φίλος της πόλης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Καλύτερα να έχω δυναμικά άδικο παρά κακομοίρικα δίκιο."

Tallulah Bankhead, 1902-1968, Αμερικανίδα ηθοποιός

  • 325 - Η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος της Νίκαιας, κατά την οποία οι αρχηγοί της Χριστιανικής Εκκλησίας τιμούν την Αγία Τριάδα, υιοθετούν την Ομολογία Πίστεως (το «Πιστεύω»), και ορίζουν πότε θα εορτάζεται το Πάσχα.
    1530 - Γεννιέται ο Ιβάν ο Τρομερός, Τσάρος της Ρωσίας.
    1944 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Σύμμαχοι απελευθερώνουν το Παρίσι από την Ναζιστική Γερμανία.
    1990 - Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αποφασίζει στρατιωτική επέμβαση στο Ιράκ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY