ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Honda e Prototype: Ωδή στην ηλεκτροκίνηση

H ιαπωνική φίρμα αποκαλύπτει από την έκθεση της Γενεύης μια νέα πρωτότυπη εκδοχή του ηλεκτρικού supermini.

Honda e Prototype: Ωδή στην ηλεκτροκίνηση

Κάνοντας την παγκόσμια πρεμιέρα του, το Honda e Prototype προϊδεάζει για το νέο μικρό, ηλεκτρικό αυτοκίνητο.  Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, συνδυάζει μοναδική σχεδίαση, προηγμένη λειτουργικότητα και συναρπαστική οδική συμπεριφορά. Το αυτοκίνητο προσφέρει ένα πακέτο ιδανικό για περιβάλλον πόλης.

Έχοντας εξελιχθεί  με έμφαση στη σχεδιαστική απλότητα και χρηστικότητα, και προερχόμενο από το πρωτότυπο 2017 Urban EV Concept, το Honda e Prototype θα ενταχθεί ομαλά στο σύγχρονο τρόπο ζωής της πόλης μέσα από την προηγμένη λειτουργικότητα και την εύχρηστη συνδεδεμένη τεχνολογία.

Οι καθαρές φόρμες του αυτοκινήτου είναι αποτέλεσμα του Camera Mirror System (με μικροσκοπικές κάμερες στη θέση των κλασικών εξωτερικών καθρεπτών) και των κρυμμένων λαβών στις πόρτες.Οι απαλές γραμμές του αμαξώματος ξεκινούν από το καπό του κινητήρα και συνεχίζονται στο πανοραμικό παρμπρίζ, ενώ οι κολόνες Α συνθέτουν μία λεία επιφάνεια με το παρμπρίζ. Στο εσωτερικό, μία οριζόντια διπλή οθόνη επόμενης γενιάς και το συνδεδεμένο σύστημα infotainment ενσωματώνονται σε μία ξεκούραστη και μοντέρνα μινιμαλιστική καμπίνα επιβατών τύπου lounge, όπου χρησιμοποιούνται σύγχρονα υλικά υψηλής απτικής ποιότητας.

Το πρώτο compact Honda με ειδική πλατφόρμα EV προσφέρει ένα συνδυασμό οικονομίας, επιδόσεων και πρακτικότητας που είναι ιδανικό για περιβάλλον πόλης. Το Honda e Prototype έχει αυτονομία πάνω από 200 χιλιόμετρα και δυνατότητα «ταχείας φόρτισης» στο 80% μέσα σε 30 λεπτά, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις. Στον ανοιχτό δρόμο, τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου προσφέρουν μία απολαυστική και συναρπαστική εμπειρία οδήγησης, ενώ ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας του μεταδίδει την κίνηση στους πίσω τροχούς, χαρίζοντάς του επιδόσεις αντάξιες ενός μικρού αυτοκινήτου επόμενης γενιάς.

Οι επίσημες κρατήσεις για το Honda e Prototype θα ξεκινήσουν σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές στις αρχές του καλοκαιριού του 2019. Οι πελάτες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω του διαδικτυακού ιστότοπου της Honda.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Αυτοί που αντιστέκονται διστάζουν, αυτοί που διστάζουν αντιστέκονται."

Ευγένιος Ιονέσκο, 1912-1994, Γαλλορουμάνος θεατρικός συγγραφέας

  • 1812 - Ξεκινά ο Βορειοαμερικανικός Πόλεμος του 1812 ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βρετανία.
    1815 - Η Μάχη του Βατερλό. 
    1858 - Ο Κάρολος Δαρβίνος αποφασίζει να εκδώσει τη θεωρία του για την εξέλιξη των ειδών.

© 2002-2019 MEDIA2DAY