ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Jaguar I-Pace κέρδισε τον τίτλο "Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2019"

Το ηλεκτρικό SUV της Jaguar κέρδισε τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2019.

Η Jaguar I-Pace κέρδισε τον τίτλο

Ο νικητής του βραβείου "Αυτοκίνητο της Χρονιάς" 2019 είναι η Jaguar I-Pace, που επιλέχθηκε από 60 δημοσιογράφους αυτοκινήτων από 23 ευρωπαϊκές χώρες. Η ψηφοφορία έλαβε χώρα ζωντανά χθες το απόγευμα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης παρουσία εκπροσώπων διεθνών Τύπων. Ο Ian Callum, διευθυντής σχεδιασμού της Jaguar, έλαβε το βραβείο.

Ο νικητής του διαγωνισμού, Jaguar I-Pace, κέρδισε τον τίτλο σε αγώνα head-to-head για το διάσημο και πολυπόθητο βραβείο αυτοκινήτου εναντίον έξι άλλων ανταγωνιστών. Για πρώτη φορά, δύο αυτοκίνητα είχαν τον ίδιο αριθμό πόντων: η Alpine A110 και η Jaguar I-Pace. Η Jaguar I-Pace κέρδισε τελικά το βραβείο χάρη στην απόφαση της κριτικής επιτροπής. Η Jaguar τοποθετήθηκε στην δεύτερη τελική βαθμολογία νούμερο 1 συχνότερα από τον ανταγωνιστή του (Jaguar I-Pace: 18, Alpine A110: 16 φορές).

Το τρόπαιο παραδόθηκε από τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής και τον δημοσιογράφο αυτοκινήτου STERN, Frank Janssen, στον Ian Callum, διευθυντή σχεδιασμού της Jaguar. Ο Ian Callum ήταν εξαιρετικά περήφανος για τον τίτλο: "Ένα ηλεκτρικό SUV - αυτό είναι το μέλλον". Η μάρκα Jaguar κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο για πρώτη φορά.

Εκτός από την καινοτομία και την ασφάλεια, τα καθοριστικά κριτήρια για τον τίτλο είναι η σχεδίαση και η σχέση ποιότητας / τιμής.

Jaguar I-Pace: 250 βαθμοί

Alpine A110: 250 βαθμοί

Kia Ceed: 247 βαθμοί

Ford Focus: 235 βαθμοί

Citroën C5 Aircross: 210 βαθμοί

Peugeot 508: 192 βαθμοί

Mercedes-Benz A-Class: 116 βαθμοί

Σχετικά με το "Αυτοκίνητο της Χρονιάς":

Το τρόπαιο "Αυτοκίνητο της Χρονιάς" θεωρείται το πιο αναγνωρισμένο και βραβευμένο βραβείο στον κόσμο του αυτοκινήτου. Επί του παρόντος, 60 δημοσιογράφοι από 23 χώρες είναι μέλη της κριτικής επιτροπής. Το αυτοκίνητο της χρονιάς δημιουργήθηκε από την STERN και έχει βραβευτεί από το 1964. Συγκροτήθηκε από επτά ευρωπαϊκά περιοδικά από επτά χώρες: Γερμανία (Stern), Ιταλία (Auto), Γαλλία (L'Automobile Magazine), Ισπανία (Autopista) , Ηνωμένο Βασίλειο (Autocar), Κάτω Χώρες (Autovisie) και Σουηδία (Vi Bilägare).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Αυτοί που αντιστέκονται διστάζουν, αυτοί που διστάζουν αντιστέκονται."

Ευγένιος Ιονέσκο, 1912-1994, Γαλλορουμάνος θεατρικός συγγραφέας

  • 1812 - Ξεκινά ο Βορειοαμερικανικός Πόλεμος του 1812 ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βρετανία.
    1815 - Η Μάχη του Βατερλό. 
    1858 - Ο Κάρολος Δαρβίνος αποφασίζει να εκδώσει τη θεωρία του για την εξέλιξη των ειδών.

© 2002-2019 MEDIA2DAY