ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σημαντικές απώλειες στην 89η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης

Απουσιάζουν για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια οι μάρκες Ford, Hyundai, Volvo, Jaguar, Land Rover και Infiniti.

Σημαντικές απώλειες στην 89η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης

Η παγκόσμια οικονομική κρίση επηρέασε αρνητικά και την πιο φημισμένη έκθεση αυτοκινήτου στον κόσμο. Η Διεθνής Έκθεση της Γενεύης, που είναι η σημαντικότερη διοργάνωση στον χώρο του αυτοκίνητου, δέχθηκε φέτος πολλά βέλη.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση πολλών ισχυρών αυτοκινητοβιομηχανιών να μην συμμετάσχουν στην έκθεση της Γενεύης έπαιξαν το υψηλό κόστος συμμέτοχης και η δυνατότητα προβολής των μοντέλων τους μέσω άλλων δραστηριοτήτων, όπως τα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Και πέρσι είχε απώλειες στη λίστα των αυτοκινητοβιομηχανιών που εμφανίζονται στην έκθεση αλλά φέτος καταγραφεί ρεκόρ απουσιών. Η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει προβληματισμό στους διοργανωτές καθώς και σε όλο τον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης της ελβετικής πόλης.

Πίσω από κάθε ενέργεια που αποβλέπει στη προσέλκυση χιλιάδων επισκεπτών στη Γενεύη, υπάρχει το κέρδος σε όλους τους κλάδους που αφορά την μεταφορά, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια τα καφέ κ.α.

Φέτος οι επισκέπτες της πιο δημοφιλούς έκθεσης αυτοκινήτου τον κόσμο δεν θα δουν τα περίπτερα των πολλών διακεκριμένων αυτοκινητοβιομηχανιών.

Απουσιάζουν για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια οι μάρκες Ford, Hyundai, Volvo, Jaguar, Land Rover και Infiniti. Στη λίστα των απουσιών προστέθηκαν η Opel(για δεύτερη συνεχή χρονιά δεν έχει περίπτερο) και η MINI. Είναι η πρώτη χρονιά που η φημισμένη έκθεση της Γενεύης έχει τόσες πολλές απουσίες.

Αύριο νωρίς το πρωί θα ανάψουν οι χιλιάδες προβολείς στη 89η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης. Στις 7 θα ανοίξουν, οι πόρτες της εισόδου για τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και τους εκπροσώπους των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Η Τρίτη 5 Μαρτίου και η Τέταρτη 7 Μαρτίου είναι οι δυο πρώτες ημέρες λειτουργίας της έκθεσης και έχουν στόχο την ενημέρωση των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης για να προβληθούν τα νέα μοντέλα και η τεχνολογία τους σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα τα κορυφαία στελέχη των αυτοκινητοβιομηχανιών παραχωρούν συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης του κόσμου για τα νέα επιτεύγματα των εταιρειών που εκπροσωπούν.

Η μεγάλη προβολή είναι το πρώτο μέλημα των Ελβετών και των εταιρειών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Καλύτερα να έχω δυναμικά άδικο παρά κακομοίρικα δίκιο."

Tallulah Bankhead, 1902-1968, Αμερικανίδα ηθοποιός

  • 325 - Η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος της Νίκαιας, κατά την οποία οι αρχηγοί της Χριστιανικής Εκκλησίας τιμούν την Αγία Τριάδα, υιοθετούν την Ομολογία Πίστεως (το «Πιστεύω»), και ορίζουν πότε θα εορτάζεται το Πάσχα.
    1530 - Γεννιέται ο Ιβάν ο Τρομερός, Τσάρος της Ρωσίας.
    1944 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Σύμμαχοι απελευθερώνουν το Παρίσι από την Ναζιστική Γερμανία.
    1990 - Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αποφασίζει στρατιωτική επέμβαση στο Ιράκ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY