ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Βρήκε την θέση της η Ford Mustang

To κιτ LEGO Creator Expert της Ford Mustang διατίθεται σύντομα και στην Ελλάδα.

Βρήκε την θέση της η Ford Mustang

Τα ονειρεμένα αυτοκίνητα είναι στη καρδιά μας και αποτελούν τον στόχο πολλών οδηγών. Όμως οι οικονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την απόκτηση τους. Γι’αυτό, οι εταιρείες δημιουργούν σειρές από παιχνίδια, μινιατούρες κ.α. για να έχουμε το δικό μας ονειρεμένο αυτοκίνητο έστω και σε αυτή την μορφή.

Η Ford Mustang, ανήκει στη κατηγορία των μοντέλων που έγραψαν τις χρυσές σελίδες στην ιστορία της αυτοκίνησης. H Ford σε συνεργασία με το LEGO Group αναγγέλλουν την άφιξη της εμβληματικής Ford Mustang σε έκδοση Fastback του 1967 σε συναρμολογούμενο κιτ με τουβλάκια LEGO. Το νέο κιτ, που αποτελείται από 1.470 κομμάτια, διαθέτει λειτουργικό τιμόνι, σκούρο μπλε αμάξωμα και τυπωμένο σήμα Mustang στη γρίλια.

To κιτ LEGO Creator Expert της Ford Mustang θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στο Lego Store από την 1η Μαρτίου με προτεινόμενη λιανική τιμή 159.99 ευρώ. Το κιτ περιλαμβάνει λειτουργικό τιμόνι, σκούρο μπλε αμάξωμα με τις αγωνιστικές λευκές ρίγες, εισαγωγή αέρα στο καπό, τυπωμένο σήμα Mustang στη μπροστινή γρίλια, σήματα GT και ζάντες πέντε ακτίνων με μαλακά ελαστικά.

Το μοντέλο με μήκος 34 εκ., πλάτος 14 εκ. και ύψος 10 εκ. θα δώσει τη δυνατότητα στους επίδοξους «δημιουργούς» να συναρμολογήσουν το θρυλικό αμερικανικό αυτοκίνητο με το γνωστό Pony για σήμα, σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο, καθώς θα έχουν στη διάθεσή τους μία γκάμα από μοναδικά πρόσθετα εξαρτήματα.

Στα έξτρα συμπεριλαμβάνεται ο υπερτροφοδότης, η πίσω αεροτομή τύπου ducktail, οι μεγάλες εξατμίσεις, το μπροστινό spoiler και το ρεζερβουάρ nitro, τα οποία υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία συναρμολόγησης ενός αυθεντικού muscle car.

Η αυθεντική replica υπό κλίμακα δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες της να τοποθετήσουν αντικείμενα στο χώρο αποσκευών ή να ανοίξουν το καπό για να αποκαλυφθεί ο «big block» V8 κινητήρας των 6,4 λίτρων μαζί με λεπτομερή εξαρτήματα, όπως η μπαταρία, οι σωληνώσεις και το φίλτρο αέρα.

Ο πίσω άξονας μπορεί να «σηκωθεί» χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα, οι πόρτες ανοίγουν και το πάνελ της οροφής αφαιρείται δίνοντας πρόσβαση στην καμπίνα που ξεχωρίζει για τα κλασικά της καθίσματα, το ραδιόφωνο, το λειτουργικό τιμόνι, καθώς και για τον χαρακτηριστικό μοχλό ταχυτήτων στην κεντρική κονσόλα.

Ένα τυπωμένο σήμα Mustang στην μπροστινή γρίλια, σήματα GT και μία γκάμα από διαφορετικές πινακίδες κυκλοφορίας είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται να ολοκληρώσουν την εμφάνιση του εξαιρετικού αυτού μοντέλου της συλλογής LEGO Creator Expert.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY