ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

H Mitsubishi στην 89η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Το Mitsubishi Engelberg Tourer και το ανανεωμένο ASX compact SUV θα πραγματοποιήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στη Γενεύη.

H Mitsubishi στην 89η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η Mitsubishi, θα δώσει δυναμικό το παρών στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύη(7-17Μαρτιου), με ένα εκθεσιακό περίπτερο εμπνευσμένο από το παγκόσμιο μότο της εταιρίας “Drive your Ambition” («Οδήγησε τη Φιλοδοξία σου»).

Το Mitsubishi Engelberg Tourer και το ανανεωμένο ASX compact SUV θα πραγματοποιήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στην ελβετική έκθεση, ενώ το νέο L200 pickup ενός τόνου, θα κάνει την πρώτη ευρωπαϊκή του εμφάνιση.

Επιπλέον, η ιαπωνική μάρκα θα παρουσιάσει μία νέα υπηρεσία που ονομάζει "DENDO DRIVE HOUSE (DDH)", με λύσεις για τον περιορισμό του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής και την αντιμετώπιση των υψηλότερων ενεργειακών απαιτήσεων.Αυτό το ενεργειακό οικοσύστημα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να παράγουν, να αποθηκεύουν και να μοιράζουν αυτόματα την ενέργεια μεταξύ αυτοκινήτου και σπιτιού. Το πακέτο, που ονομάζεται Dendo και σημαίνει “ηλεκτρικό” στα Ιαπωνικά, είναι ένα σύστημα που αποτελείται από ηλιακούς συλλέκτες (φωτοβολταϊκά), έναν αμφίδρομο φορτιστή που χρησιμοποιεί τεχνολογία Vehicle-to-Home (V2H), έναν οικιακό συσσωρευτή και το Mitsubishi PHEV.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό."

August Strindberg, 1849-1912, Σουηδός θεατρικός συγγραφέας

 • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.
  1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές
  1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)
  1935 - Οι Φιλιππίνες αποκτούν την ανεξαρτησία τους απο τις ΗΠΑ
  1960 - Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ (οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών).
  1963 - Δημιουργείται το νησί Σουρτσέι στην Ισλανδική θάλασσα λόγω υποθαλάσσιας έκρηξης ηφαιστείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY