ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Καινοτομικό το νέο Renault Clio

Το νέο Clio θα κάνει το ντεμπούτο του στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Καινοτομικό το νέο Renault Clio

Η πέμπτη γενιά του Renault Cliο θα αποκαλυφθεί στο κοινό την Τρίτη 5 Μάρτιου στη Γενεύη. Την πρώτη ημέρα που θα ανοίξει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το γαλλικό supermini θα είναι ο πιο ισχυρός πόλος έλξης για τους δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.

Το πιο δυνατό σημείο του νέου μοντέλου είναι ο εσωτερικός χώρος. Οι Γάλλοι σχεδιαστές αξιοποίησαν την γαλλική κουλτούρα για την άνεση και την πρακτικότητα για να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο χώρο που καλύπτει τις περισσότερες απαιτήσεις των αγοραστών.

Όλα τα στοιχεία στον εσωτερικό χώρο είναι καινούργια και καλαίσθητα: Οθόνη αφής 9,3’’ του συστήματος multimedia, ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη TFT από 7 έως 10 ίντσες, ανασχεδιασμένο ταμπλό με 3 επίπεδα, νέο τιμόνι, νέα κεντρική κονσόλα και μεγάλα καθίσματα.Οι Γάλλοι τονίζουν την αναβάθμιση της ποιότητας κατασκευής και την χρήση μαλακών πλαστικών. Το νέο Renault Clio, είναι ο προπομπός των νέων εξελίξεων στην αυτοκινητοβιομηχανία. Προγραμματίστηκε, η κατασκευή της υβριδικής έκδοσης E-Tech, η εξέλιξη της συνδεσιμότητας με άλλα αυτοκίνητα και η προσθήκη του συστήματος αυτόνομης οδήγησης.

Το νέο Renault Clio θα βρει στο δρόμο του δυο ακόμη ολοκαίνουργια μοντέλα, το επίσης γαλλικό Peugeot 208 και το γερμανικό Opel Corsa, τα οποία μοιράζονται το ίδιο πλαίσιο και τα ίδια μηχανικά μέρη. Η PSA έδωσε διαφορετικά χαρακτηριστικά στο κάθε μοντέλο και ετοιμάζεται για την πιο μεγάλη μάχη στη σύγχρονη ιστορία της. Εκτιμαται, ότι η γαλλική αντιπαράθεση μεταξύ των Renault Clio και Peugeot 208 θα είναι το πρώτο θέμα τους επόμενους μήνες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό."

August Strindberg, 1849-1912, Σουηδός θεατρικός συγγραφέας

 • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.
  1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές
  1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)
  1935 - Οι Φιλιππίνες αποκτούν την ανεξαρτησία τους απο τις ΗΠΑ
  1960 - Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ (οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών).
  1963 - Δημιουργείται το νησί Σουρτσέι στην Ισλανδική θάλασσα λόγω υποθαλάσσιας έκρηξης ηφαιστείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY