ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο

Το κινητό τηλέφωνο χρόνο με το χρόνο αποκτά στενότερη σχέση με τον οδηγό.

Αυτοκίνητο και κινητό τηλέφωνο

Αν παρακολουθήσει κανείς τις εξελίξεις στη διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία εκτιμώ ότι ο ισχυρότερος σύμμαχος του αυτοκινήτου είναι το κινητό τηλέφωνο. Αν υποθέσουμε ότι για μια εβδομάδα δεν έχουμε στη διάθεση μας το αυτοκίνητο μας, το κινητό τηλέφωνο θα μας δώσει εύκολα την λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης. Με μια αναζήτηση στα ειδικευμένα sites θα καλέσουμε ένα ταξί είτε θα αναζητήσουμε το πιο κοντινό αυτοκίνητο από τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων με την ώρα.

Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες ανθίζουν οι εταιρείες που διαθέτουν μικρά κυρίως αυτοκίνητα τα οποία είναι σταθμευμένα σε πολλά σημεία στις μεγάλες πόλεις. Μόλις το εντοπίσει ο οδηγός μέσω της εφαρμογής, πλησιάζει το αυτοκίνητο και το ανοίγει με μια κατάλληλη διαδικασία από το κινητό τηλέφωνο. Το χρησιμοποιεί και το αφήνει σε όποιο σημείο τον διευκολύνει.

Το κλειδώνει με τον ίδιο τρόπο και μέσα σε λίγα λεπτά ενημερώνεται μέσω του κινητού τηλεφώνου για την χρέωση. Η εταιρεία μέσω μια υπηρεσίας υποστήριξης φροντίζει για το έλεγχο του αυτοκινήτου, τον ανεφοδιασμό με καύσιμα είτε με ηλεκτρικό ρεύμα και το προετοιμάζει για τον επόμενο πελάτη.

Το κινητό τηλέφωνο αποκτά στενότερη σχέση με τον οδηγό αφού πλέον η νέα τάση είναι να μην έχουμε στη κατοχή μας αυτοκίνητο αλλά να το νοικιάζουμε όταν το χρειαζόμαστε, γλυτώνοντας τα πάγια έξοδα, την αναζήτηση χώρου για την στάθμευση, τη συντήρηση, την ασφάλιση, την φορολογική επιβάρυνση, την απώλεια χρημάτων στη μεταπώληση κ.α. Όλα αλλάζουν και στη χρήση του αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό."

August Strindberg, 1849-1912, Σουηδός θεατρικός συγγραφέας

 • 1919 - Υπογράφεται η συνθήκη του Νεϊγύ στην ομώνυμη πόλη της Γαλλίας μεταξύ των Συμμάχων (Αντάντ) και της Βουλγαρίας.
  1920 - Ήττα του Βενιζέλου στις εκλογές
  1926 - Ιδρύεται η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ)
  1935 - Οι Φιλιππίνες αποκτούν την ανεξαρτησία τους απο τις ΗΠΑ
  1960 - Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ (οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών).
  1963 - Δημιουργείται το νησί Σουρτσέι στην Ισλανδική θάλασσα λόγω υποθαλάσσιας έκρηξης ηφαιστείου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY