ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Opel Corsa 120 Edition με 11.690 ευρώ

Οι επετειακές εκδόσεις 120 Edition προσφέρονται σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές.

Opel Corsa 120 Edition με 11.690 ευρώ

Μια από τις πιο μεγάλες πίκρες για τον οδηγό είναι να μάθει λίγο μετά την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου, ότι το συγκεκριμένο μοντέλο αντικαθίσταται. Τότε νοιώθει ότι τον κορόιδεψαν και ενίοτε αντιδρά.

Η Opel δεν έκρυψε ότι στο τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς θα εισαχθεί η νέα γενιά του Corsa. Μέχρι τότε όμως κάνει προσπάθεια για να προσελκύσει τους υποψήφιους αγοραστές που εκτιμούν τα χαρακτηριστικά της υπάρχουσας γενιάς και την ειδική τιμή πώλησης.

Εδώ αξίζει να τονισθεί ότι κάθε μοντέλο που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ζωής του έχει δεχθεί όλες τις αναβαθμίσεις και είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, με βάση τα στάνταρ που δημιουργήθηκε.Ο στάνταρ εξοπλισμός της επετειακής έκδοσης Corsa 120 Edition περιλαμβάνει στοιχεία άνεσης & στιλ όπως δερμάτινο τιμόνι με χειριστήρια για το infotainment, Intellilink με έγχρωμη οθόνη αφής 7”, ζάντες αλουμινίου & προβολείς ομίχλης. Διαθέτουν επίσης κομψές λεπτομέρειες όπως το λογότυπο Opel και 120 Years στα μαρσπιέ θυρών.

Οι επετειακές εκδόσεις 120 Edition προσφέρονται σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές. Στο πλαίσιο του εορταστικού πνεύματος, η τιμή του Corsa 120 Edition, 5-θυρο 1.4 90 ίππων διαμορφώνεται σε 11.690 ευρώ με λευκό χρώμα ή  11.970 ευρώ με μεταλλικό για τα 120 πρώτα Corsa.Το 2019, η Opel γιορτάζει 120 χρόνια στην παραγωγή αυτοκινήτων. Η γερμανική μάρκα έχει παράδοση στις high-tech καινοτομίες, τις οποίες προωθεί άμεσα στη μαζική παραγωγή. Αυτό σημαίνει αυτοκίνηση προσιτή στο ευρύ κοινό με αυτοκίνητα ασφαλέστερα, καθαρότερα, πιο άνετα και πιο πρακτικά. Η διαφημιστική καμπάνια για τα 120 χρόνια, Opel. Born in Germany. Made for us all. βασίζεται σε αυτή τη φιλοσοφία. Με το ίδιο πνεύμα δημιουργήθηκε και το πρώτο  Opel – το Patentmotorwagen System Lutzmann του 1899 – καθώς και όλα τα υπόλοιπα που ακολούθησαν, από το Doktorwagen μέχρι το Laubfrosch (Tree Frog), το P4 και το Kadett. Σήμερα η φιλοσοφία αυτή ταιριάζει στο Opel Corsa περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο.

Με πληθώρα εκδόσεων, το Corsa είναι κατάλληλο για εργένηδες, ζευγάρια και για ολόκληρες οικογένειες. Συνολικά, πάνω από 13,5 εκατομμύρια μονάδες έχουν κατασκευαστεί από το 1982.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Να ξέρεις να εξουσιάζεις τη διάθεσή σου, γιατί αν δεν υπακούει, τότε διατάζει."

Οράτιος, 65-8 π.Χ., Λατίνος ποιητής

  • 1920 - Ψηφίζεται η 19η Αναθεώρηση του Συντάγματος των Η.Π.Α., η οποία παραχωρεί δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.
    1960 - Κυκλοφορεί το πρώτο αντισυλληπτικό χάπι
    1991 - Ο Πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, «φυλακίζεται» στο σπίτι του από πραξικοπηματίες

© 2002-2019 MEDIA2DAY