ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η δύναμη της Citroen

Η γαλλική φίρμα κλείνει 100 χρόνια ζωής και συνεχίζει ακάθεκτη την επιτυχημένη της πορεία στην αγορά.

Η δύναμη της Citroen

Τη χρονιά που συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της Citroen, τα μηνύματα από την ευρωπαϊκή παρουσία της είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα.

Η δυναμική της γαλλικής μάρκας δείχνει τις διαθέσεις της εταιρείας για το λαμπρότερο μέλλον της πανευρωπαϊκά, στο 2ο αιώνα της παρουσίας, στη δημιουργία τεχνολογιών και νέων αυτοκινήτων. Ανοδική πορεία και στην ελληνική αγορά με τα νέα, εντυπωσιακά μοντέλα και τη μεγάλη ευελιξία στη χρηματοδότηση. Η πορεία της Citroen μέσα στα τελευταία δύο χρόνια είναι γεμάτη επιτυχίες και αυτό μοιάζει να είναι τμήμα της συνολικής τροχιάς ανάπτυξης στην οποία έχει μπει με τη νέα προσέγγιση που της προσφέρει η γκάμα των μοντέλων.

Με τις εξαιρετικά επιτυχημένες χρονιές 2017 και 2018, το μέλλον της γαλλικής μάρκας μοιάζει «στρωμένο» προς τη σωστή κατεύθυνση: Η συνέχιση της επιτυχίας που σημείωσαν τα C3 και C3 Aircross τις δύο προηγούμενες χρονιές που κράτησαν με διάρκεια την πρώτη θέση των πωλήσεων στις κατηγορίες τους, είναι βέβαιη. Τόσο τα μοντέλα που έρχονται, όσο και αυτά που ξεκινούν τώρα την εμπορική τους πορεία, αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για την ανοδική πορεία της Citroen σε εμπορικό και όχι μόνο επίπεδο.Στην ελληνική αγορά, οι κατακτήσεις διαδέχονται η μια την άλλη, με ανοδική πορεία στην αναγνωσιμότητα και την καλή εμπορική πορεία των μοντέλων της.

Η καλή εικόνα των αυτοκινήτων της, έχει φέρει μια από τις καλύτερες επιδόσεις σε εμπορικό επίπεδο της ευρωπαϊκής αγοράς. Για την ακρίβεια, έχει βελτιώσει το μερίδιό της στην ελληνική αγορά, φτάνοντας το 5,2% που είναι η 4η καλύτερη επίδοση μεταξύ των κυριότερων ευρωπαϊκών αγορών στις οποίες διατίθενται τα μοντέλα της.

Οι επιτυχία της Citroen στην ελληνική αγορά, έχει οδηγήσει τις πωλήσεις των αυτοκινήτων της μάρκας  σε μεγάλη αύξηση τα τελευταία δύο χρόνια. Μέσα σε αυτό το διάστημα, οι επιδόσεις σε εμπορικό επίπεδο, έχουν φτάσει έως και το +32%, σε ένα περιβάλλον που η αύξηση των συνολικών πωλήσεων έχει φτάσει έως και το +16,5%. Φυσικά, η επιτυχία αυτή πιστώνεται τόσο στο γεγονός πως τα αυτοκίνητα της γαλλικής μάρκας ξεχωρίζουν τόσο για τη σχεδίασή τους, όσο και για την τεχνολογία τους με τους κορυφαίους και αποδοτικούς κινητήρες ντιζελ και βενζίνης, να αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας. Καθοριστική και η συμβολή της ελληνικής αντιπροσωπείας, που με την προβολή των μοντέλων αλλά και τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρει, αποτελεί πόλο έλξης για το δυναμικό κοινό της Ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

Η άριστη συνεργασία της Citroen με την ελληνική αντιπροσωπεία, έχει αποδώσει καρπούς. Σημαντική στιγμή αποτέλεσε και η δημιουργία του πρώτου La Maison Citroen στο τέλος του 2018. Η νέα αυτή προσέγγιση του καταναλωτικού κοινού, με τους πρότυπους χώρους υποδοχής που συνδυάζουν την πραγματική φιλοξενία και τη ζεστή ατμόσφαιρα ενός χώρου που κάνει τον επισκέπτη να αισθάνεται ευπρόσδεκτος. Εκτός της κορυφαίας αισθητικής που είναι εναρμονισμένη με αυτή των αυτοκινήτων, το La Maison Citroen υποστηρίζεται από προηγμένες τεχνολογικά λύσεις που προσφέρουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να βιώσει την εμπειρία της συμβίωσης με ένα Citroen, πριν φτάσει στη διαμόρφωση του δικού του αυτοκινήτου και την παραγγελία του.Για όλα τα παραπάνω αλλά και με δεδομένα τα μοντέλα και τις καινοτομίες που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον, ο 2ος αιώνας παρουσίας της Citroen «στον κόσμο του αυτοκινήτου» προδιαγράφεται ιδιαίτερα ενδιαφέρων. Η Citroen και τα μοντέλα της, προαναγγέλλουν ένα μέλλον γεμάτο καινοτομίες και ευχάριστες εμπειρίες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το καλό πρέπει να το παίρνουμε όπου το βρίσκουμε."

Κωστής Παλαμάς, 1859-1943, Ποιητής

  • 1740 – Η Μαρία Θηρεσία αναλαμβάνει τον θρόνο της Αυστρίας.
    1827 - Ελληνική Επανάσταση του 1821: Ναυμαχία του Ναυαρίνου.
    1922 - Έναρξη διαπραγματεύσεων για την Συνθήκη της Λωζάνης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY