ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ηλεκτρικό το νέο Opel Corsa!

Η Opel ενισχύει φέτος την γκάμα της με δύο νέες ηλεκτροκίνητες εκδόσεις των αγαπημένων Corsa και Grandland X.

Ηλεκτρικό το νέο Opel Corsa!

Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης που μας έχουν κάνει παρέα εδώ και σχεδόν 100 χρόνια, βλέπουν την είσοδο του μουσείου του αυτοκινήτου. Τώρα όλα τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν στους ηλεκτροκινητήρες.

Μοτέρ με περιορισμένο βάρος, άμεση απόδοση της ισχύος και της ροπής, απαλλαγμένα από θορύβους και κραδασμούς παρέχουν την ενέργεια που αναζητά ο κάθε οδηγός.

Η Opel, το 2019, πραγματοποιεί την μεγάλη στροφή, στην ηλεκτροκίνηση. Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς θα υποδεχθεί στη γκάμα της δυο νέα οικολογικά μοντέλα, το ολοκαίνουργιο ηλεκτροκίνητο Corsa και την plug-in υβριδική έκδοση του Grandland X. Οι λίστες με τις παραγγελίες ετοιμάζονται και θα ανοίξουν τον Ιούνιο.

Η Opel θα λανσάρει φέτος την έκτη γενιά Corsa. Από το 1982 που κυκλοφόρησε η πρώτη γενιά, έχουν καταγραφεί πωλήσεις άνω των 13,5 εκατ. μονάδων. Η επόμενη γενιά θα φέρει την επανάσταση στο φωτισμό των μικρών αυτοκινήτων, με την πολυβραβευμένη τεχνολογία φωτισμού IntelliLux LED matrix.

Το νέο Corsa θα διαθέτει για πρώτη φορά το προσαρμοζόμενο ‘glare-free’ full-LED σύστημα προβολέων που έχει εντυπωσιάσει ειδικούς και πελάτες από τότε που λανσαρίστηκε στην τρέχουσα γενιά Opel Astra (Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016). Μετά την άφιξή τους στην compact κατηγορία αυτοκινήτων, οι προβολείς matrix (που συνήθως συναντάμε μόνο σε ακριβά, πολυτελή αυτοκίνητα) θα κάνουν ντεμπούτο και στη δημοφιλή κατηγορία B – τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Ένα ακόμα δείγμα εκδημοκρατισμού τεχνολογίας από την Opel – τη συναρπαστική, προσιτή, γερμανική μάρκα.

Το Corsa, θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση φέτος στην Opel. Το bestseller, του οποίου η πρώτη γενιά έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της, πριν από 37 χρόνια, θα διατίθεται για πρώτη φορά με μία γνήσια ηλεκτρική έκδοση. Ωστόσο, στο μεταβατικό στάδιο μέχρι την πλήρη αξιοποίηση της ηλεκτροκίνησης, θα παράγονται και εκδόσεις του νέου Corsa με κινητήρες βενζίνης του γκρουπ PSA. Η Opel πλέον εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Οι πεποιθήσεις μπορούν να χειραγωγηθούν. Μόνο η γνώση είναι επικίνδυνη."

Frank Herbert, 1920-1986, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1921 - Αντιπαρατάσσονται τα αντίπαλα στρατεύματα Ελλήνων και Τούρκων στη Μικρά Ασία.
    1925 - Ο στρατηγός Θεόδωρος Πάγκαλος επιβάλλει τη βραχύβια δικτατορία του.
    1941 - Η ιταλική σημαία υψώνεται στην Ακρόπολη, δίπλα στη γερμανική και την ελληνική.
    1959 - Η Κούβα κρατικοποιεί 2,35 εκατομμύρια εκτάρια γης, σύμφωνα με τη νέα αγροτική μεταρρύθμιση.
    1991 - Η Γιουγκοσλαβία διασπάται. Σλοβενία και Κροατία κηρύσσουν την ανεξαρτησία τους.

© 2002-2019 MEDIA2DAY