ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέες δελεαστικές προτάσεις από την Citroen

Η Citroen ανακοίνωσε το νέο προωθητικό πρόγραμμα ΄΄Citroen Winter Smile Days΄΄ με ειδικές τιμές στα μοντέλα της και άτοκες δόσεις.

Νέες δελεαστικές προτάσεις από την Citroen

Η Citroen, είναι μια σταθερή αξία στην αυτοκίνηση. Εκφράζει την γαλλική κουλτούρα για το αυτοκίνητο και στο πάλμαρε της περιλαμβάνονται πολλές καινοτομίες που συμβάλουν στην ασφάλεια, στην άνεση και στην ευχαρίστηση κατά την διάρκεια της οδήγησης.

Τα νεότερα μοντέλα της έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά και θεωρούνται οι προπομποί για τις εξελίξεις στην αυτοκίνηση.

Η Citroen ανακοίνωσε το νέο προωθητικό πρόγραμμα ΄΄Citroen Winter Smile Days΄΄. Παρέχει τη δυνατότητα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου να αποκτήσετε το δικό σας Citroen, σε ειδική τιμή και 36 άτοκες δόσεις.

Όλα τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας είναι άμεσα διαθέσιμα, με κινητήρες νέων προδιαγραφών Euro 6.2, το πρωτοποριακό πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort για άνετη οδήγηση και 5ετή εγγύηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr ή την σελίδα http://c3.citroen.gr/aircross/offers/

SPONSORED LINKS

"Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική."

Τζωρτζ Όργουελ, 1903-1950, Βρετανός συγγραφέας

  • 1981 Πατριάρχης Ιεροσολύμων εκλέγεται ο Διόδωρος Α' (ν.ημ.)

© 2002-2019 MEDIA2DAY