ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Tο φεγγάρι της Toyota

Το νέο project της ιαπωνικής φίρμας θα είναι ένα αυτόματο όχημα το οποίο ονομάζεται το «Φεγγάρι της Toyota».

Tο φεγγάρι της Toyota

H Toyota, για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνει ότι είναι η αυτοκινητοβιομηχανία με το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογίας. Ταρακούνησε τα θεμέλια της αυτοκίνησης, όταν λάνσαρε την πρωτοποριακή υβριδική τεχνολογία. Έγινε η μοναδική μάρκα με τόσο μεγάλο αριθμό υβριδικών μοντέλων στον κόσμο. Συνέβαλε στη δραστική μείωση των ρύπων που εκπέμπουν τα αυτοκίνητα, όσο κανένας άλλος κατασκευαστής οχημάτων.

Ολοκληρώνει το πιο φιλόδοξο πρόγραμμα παραγωγής ηλεκτρικών μοντέλων, που θα κυκλοφορήσουν από το 2020.

Και ενώ όλα αυτά είναι γνωστά, ήρθε μια είδηση που της δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στη τεχνολογική υποδομή και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Δημιούργησε ένα νέο αυτοκίνητο που το ονόμασε το «φεγγάρι της Toyota» (Toyota's moonshot). Σε μόλις ένα χρόνο, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ιαπωνίας θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του πιο εξελιγμένου αυτόνομου οχήματος του κόσμου. Η μάρκα θεωρεί ότι το νέο μοντέλο θα είναι ο "ισχυρότερος υπερυπολογιστής σε τροχούς".

Η Toyota συνεργάζεται με τους προμηθευτές Aisin Seiki και Denso και επένδυσε 2,8 δις. δολάρια στη νέα εταιρεία  για να δημιουργήσει το κατάλληλο λογισμικό. Αναζητά τους καλυτέρους μηχανικούς τεχνητής νοημοσύνης και τους δίνει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης και οικονομικών απολαβών.

Το νέο μοντέλο διαθέτει υπολογιστές πολύ υψηλών επιδόσεων, ειδικούς αισθητήρες, νέα ραντάρ και εξελιγμένες φωτογραφικές μηχανές. Η εταιρεία προσπαθεί να μειώσει δραστικά το κόστος κατασκευής για να είναι εμπορικό το νέο μοντέλο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY