ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Βραβεύεται το πάθος της Peugeot

Η γαλλική φίρμα απέσπασε δύο βραβεία στο 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου.

Βραβεύεται το πάθος της Peugeot

Η Peugeot, έχει πάθος με την αυτοκίνηση. Η φιλοσοφία της περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της προσπάθεια του ανθρώπου να κινηθεί πάνω σε τέσσερις τροχούς. 

Η δημοφιλής γαλλική μάρκα, απέσπασε δύο βραβεία στο 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου που έγινε στις 29 Ιανουαρίου 2019 στο Μέγαρο των Απομάχων (Hôtel des Invalides) στο Παρίσι.

Το νέο Peugeot 508 κέρδισε το βραβείο Grand Prix ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο της χρονιάς και το Peugeot e-Legend απέσπασε το βραβείο Grand Prix ως το πιο όμορφο πρωτότυπο μοντέλο της χρονιάς.

Ο Jean Philippe Imparato, Διευθύνων Σύμβουλος της Peugeot, και ο Gilles Vidal, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Peugeot, παρέλαβαν τα δύο βραβεία.

Από τον Οκτώβριο του 2018 που λαναρίστηκε η ριζοσπαστική μπερλίνα 508, έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη.

Από την άλλη, το πρωτότυπο e-Legend ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες της Peugeot που το καθιστούν ως ένα 100% αυτόνομο, ηλεκτρικό όχημα με πλήρη συνδεσιμότητα και μέγιστη δυνατότητα προσωποποίησης.

SPONSORED LINKS

"Ονειρεύονται όσο φλερτάρουν, αλλά στο γάμο ξυπνούν."

Alexander Pope, 1688-1744, Βρετανός ποιητής

  • 1822 - Ναυμαχία των Πατρών, όπου 26 Υδρέικα, 20 Σπετσιώτικα και 16 Ψαριανά πλοία υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, καταναυμαχούν τον Τουρκικό στόλο.
    1913 - Οι Βούλγαροι επιτίθενται αιφνιδιαστικά κατά της Νιγρίτας, αλλά μετά από τριήμερο αγώνα, υποχρεώνονται να υποχωρήσουν προς τις Σέρρες. (Αρχή Β' Βαλκανικού Πολέμου.)

© 2002-2019 MEDIA2DAY