ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Βραβεύεται το πάθος της Peugeot

Η γαλλική φίρμα απέσπασε δύο βραβεία στο 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου.

Βραβεύεται το πάθος της Peugeot

Η Peugeot, έχει πάθος με την αυτοκίνηση. Η φιλοσοφία της περιλαμβάνει όλες τις πτυχές της προσπάθεια του ανθρώπου να κινηθεί πάνω σε τέσσερις τροχούς. 

Η δημοφιλής γαλλική μάρκα, απέσπασε δύο βραβεία στο 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου που έγινε στις 29 Ιανουαρίου 2019 στο Μέγαρο των Απομάχων (Hôtel des Invalides) στο Παρίσι.

Το νέο Peugeot 508 κέρδισε το βραβείο Grand Prix ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο της χρονιάς και το Peugeot e-Legend απέσπασε το βραβείο Grand Prix ως το πιο όμορφο πρωτότυπο μοντέλο της χρονιάς.

Ο Jean Philippe Imparato, Διευθύνων Σύμβουλος της Peugeot, και ο Gilles Vidal, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Peugeot, παρέλαβαν τα δύο βραβεία.

Από τον Οκτώβριο του 2018 που λαναρίστηκε η ριζοσπαστική μπερλίνα 508, έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη.

Από την άλλη, το πρωτότυπο e-Legend ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες της Peugeot που το καθιστούν ως ένα 100% αυτόνομο, ηλεκτρικό όχημα με πλήρη συνδεσιμότητα και μέγιστη δυνατότητα προσωποποίησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η Τέχνη είναι το πιο ωραίο από όλα τα ψέματα."

Claude Debussy, 1862-1918, Γάλλος μουσικός

  • 1912 - Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν τις τουρκικές Αρχές και ανακηρύσσουν την Ικαριακήν Πολιτείαν, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, οπότε άγημα του Ελληνικού Στόλου αποβιβάζεται στη νήσο και την απελευθερώνει οριστικά.
    1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.
    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY