ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέες δυσκολίες στην αυτοκινητοβιομηχανία

Η VW, η Daimler και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες εξετάζουν με ανησυχία την επόμενη φάση του πρωτόκολλου WLTP.

Νέες δυσκολίες στην αυτοκινητοβιομηχανία

Η εφαρμογή του νέου πρωτόκολλου WLTP για τις μετρήσεις της κατανάλωση και των ρύπων όλων των οχημάτων και των εκδόσεων τους, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες τώρα αντιμετωπίζουν και το πρόσθετο κόστος που απαιτεί το επόμενο στάδιο του νέου καθεστώτος δοκιμών WLTP της Ευρώπης θα τεθεί σε ισχύ αργότερα αυτό το έτος.

Η εισαγωγή του WLTP τον περασμένο Σεπτέμβριο ανάγκασε μερικές αυτοκινητοβιομηχανίες, μεταξύ των οποίων το Volkswagen Group, η BMW και η Renault, να αποσύρουν μοντέλα από την αγορά και να σταματήσουν την παραγωγή τους γιατί δεν είχαν ολοκληρωθεί οι νέοι έλεγχοι.

Η VW, η Daimler και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες εξετάζουν με ανησυχία την επόμενη φάση WLTP, η οποία περιλαμβάνει αλλαγές στην υποχρεωτική δοκιμή εξάτμισης (EVAP).

Η WLTP (Διεθνής εναρμονισμένη διαδικασία ελέγχου ελαφρών οχημάτων) αντικατέστησε τον παρωχημένο Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης (NEDC) ως διαδικασία έγκρισης για τα νέα επιβατικά οχήματα στις αγορές της ΕΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η Τέχνη είναι το πιο ωραίο από όλα τα ψέματα."

Claude Debussy, 1862-1918, Γάλλος μουσικός

  • 1912 - Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν τις τουρκικές Αρχές και ανακηρύσσουν την Ικαριακήν Πολιτείαν, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, οπότε άγημα του Ελληνικού Στόλου αποβιβάζεται στη νήσο και την απελευθερώνει οριστικά.
    1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.
    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY