ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέες δυσκολίες στην αυτοκινητοβιομηχανία

Η VW, η Daimler και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες εξετάζουν με ανησυχία την επόμενη φάση του πρωτόκολλου WLTP.

Νέες δυσκολίες στην αυτοκινητοβιομηχανία

Η εφαρμογή του νέου πρωτόκολλου WLTP για τις μετρήσεις της κατανάλωση και των ρύπων όλων των οχημάτων και των εκδόσεων τους, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες τώρα αντιμετωπίζουν και το πρόσθετο κόστος που απαιτεί το επόμενο στάδιο του νέου καθεστώτος δοκιμών WLTP της Ευρώπης θα τεθεί σε ισχύ αργότερα αυτό το έτος.

Η εισαγωγή του WLTP τον περασμένο Σεπτέμβριο ανάγκασε μερικές αυτοκινητοβιομηχανίες, μεταξύ των οποίων το Volkswagen Group, η BMW και η Renault, να αποσύρουν μοντέλα από την αγορά και να σταματήσουν την παραγωγή τους γιατί δεν είχαν ολοκληρωθεί οι νέοι έλεγχοι.

Η VW, η Daimler και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες εξετάζουν με ανησυχία την επόμενη φάση WLTP, η οποία περιλαμβάνει αλλαγές στην υποχρεωτική δοκιμή εξάτμισης (EVAP).

Η WLTP (Διεθνής εναρμονισμένη διαδικασία ελέγχου ελαφρών οχημάτων) αντικατέστησε τον παρωχημένο Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης (NEDC) ως διαδικασία έγκρισης για τα νέα επιβατικά οχήματα στις αγορές της ΕΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY