ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η PSA φροντίζει το περιβάλλον

Ο όμιλος PSA, χαρακτηρίστηκε ως ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εταιρική κλιματική δράση.

Η PSA φροντίζει το περιβάλλον

Ο μη κερδοσκοπικός περιβαλλοντικός οργανισμός CDP (Carbon Disclosure Project) αξιολογεί εταιρείες, όσον αφορά στην κατανόηση του κλιματικού προβλήματος, την επίγνωση και την διαχείριση των περιβαλλοντικών κινδύνων.

Ο όμιλος PSA (Peugeot, Citroen, DS, Opel), χαρακτηρίστηκε ως ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εταιρική κλιματική δράση, παίρνοντας πάλι μία θέση στην Λίστα Α του CDP, η οποία απαρτίζεται από εταιρείες που ηγούνται στον τομέα της περιβαλλοντικής προστασίας.

Ο γαλλικός όμιλος έχει αναγνωριστεί για τις δράσεις του στον περιορισμό εκπομπών ρύπων, στην μείωση των κλιματικών κινδύνων και στην ανάπτυξη της «οικονομίας χαμηλών επιπέδων άνθρακα» με βάση την αποκάλυψη του CDP, το 2018. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που εντάσσεται ο όμιλος PSA στη Λίστα Α του CDP, αφού βρίσκεται εκεί σταθερά από το 2016.Ο Carlos Tavares, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου PSA, είπε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την αναγνώριση του ομίλου ως ηγέτη στην μετάβαση σε μία νέα, αειφόρο οικονομία. Η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των αυτοκινήτων μας είναι μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις μας, αφού κατευθύνει τις τεχνολογικές μας επιλογές σε καινοτόμες λύσεις, οι οποίες είναι ευρέως αναγνωρισμένες για την αποτελεσματικότητά τους στην απομείωση των ρύπων. Σήμερα, είμαστε όλοι κινητοποιημένοι να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης και να προσφέρουμε στους πελάτες μας καθαρές και βιώσιμες λύσεις που εγκυώνται την ελευθερία στην μετακίνησή τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Οι άνθρωποι ποτέ δεν εγκαταλείπουν ένα πλοίο που βυθίζεται μέχρι να δουν τα φώτα ενός άλλου πλοίου να πλησιάζει."

Richard Buckminster Fuller, Αμερικανός εφευρέτης

 • 1731 - Πεθαίνει ο Ντάνιελ Νταφόε, βρετανός συγγραφέας
  1915 - Αρχίζει η Γενοκτονία των Αρμενίων, που κατέληξε στη σφαγή 1,5 εκατομμυρίων Αρμενίων
  1952 - Γεννιέται ο Ζαν Πολ Γκοτιέ, γάλλος σχεδιαστής μόδας
  1975 - Η ομάδα Μπάαντερ-Μάινχοφ ανατινάσσει την πρεσβεία της Δυτικής Γερμανίας στην Στοκχόλμη
  1990 - Το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble μεταφέρεται στο διάστημα από το Discovery
  2004 - Το Σχέδιο Ανάν για λύση του Κυπριακού απορρίπτεται από τους Ελληνοκύπριους με 76%

© 2002-2019 MEDIA2DAY