ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το καμάρι της Peugeot

Οδηγοκεντρικό, σταθερό, ασφαλές και εύκολο στη χρήση, το SUV 3008 είναι η αιχμή του δόρατος της γαλλικής φίρμας στην κατηγορία του.

Το καμάρι της Peugeot

To SUV 3008, είναι το καμάρι της Peugeot γιατί εκφράζει όλη τη νέα φιλοσοφία της γαλλικής μάρκας για το όχημα ελεύθερου χρόνου.

Πρόκειται για το μοντέλο που σηματοδότησε τη σχεδιαστική στροφή της μάρκας και την υιοθέτηση καινοτομικών τεχνολογιών. Υπερέχει στον ανταγωνισμό γιατί διακρίνεται και στον πιο δύσκολο τομέα στην οδική συμπεριφορά. Οδηγοκεντρικό, σταθερό, ασφαλές και εύκολο στη χρήση, είναι μερικά από τα σημαντικότερα στοιχεία που προσλαμβάνει ο οδηγός του Peugeot 3008.

Είναι το No.1 μοντέλο σε παραγωγή στη Γαλλία το 2018. Το δημοφιλές SUV παράγεται στο εργοστάσιο Sochaux του Ομίλου PSA, έχει αποσπάσει 63 βραβεία παγκοσμίως από την ημερομηνία λανσαρίσματός του και έχει διακριθεί ως Car Of The Year για το 2017.



Ξεπέρασε σε μονάδες παραγωγής ακόμη και το Toyota Yaris το οποίο κατασκευάζεται επίσης στη Γαλλία. Περίπου 1.000 Peugeot 3008 παράγονται καθημερινά στο εργοστάσιο Sochaux το οποίο έχει κατασκευάσει συνολικά πάνω από 23 εκατομμύρια αυτοκίνητα!

Έχει σημειώσει πρωτοφανή εμπορική επιτυχία, αποτελεί το τρίτο μοντέλο σε πωλήσεις στη Γαλλία, ενώ παράλληλα έχει συμβάλει στην ηγετική θέση που έχει πλέον η μάρκα πανευρωπαϊκά, μαζί με τα SUV Peugeot 2008 και 5008. Παράλληλα, ηγείται της μεσαίας κατηγορίας των SUV και στις εταιρικές πωλήσεις. Στην Ελλάδα η πορεία του είναι εξίσου αξιοσημείωτη, αφού η απαράμιλλη αισθητική και η τεχνολογία του, η οικονομία των βραβευμένων κινητήρων που διαθέτει και οι εξαιρετικές του επιδόσεις το έχουν εδραιώσει στην κατηγορία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Κατά κάποιο περίεργο τρόπο, το να διαβάζεις ένα βιβλίο ποτέ δεν σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στέκεσαι ακίνητος."

Jef Mallett, Αμερικανός συγγραφέας κόμικς

  • 1866 - Ο Γεώργιος Σκούφος αναλαμβάνει δήμαρχος Αθηναίων.
    1915 - Χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά χημικά όπλα στη μάχη της Υπρ.
    1931 - Εγκαινιάζεται στην Αθήνα το Μουσείο Μπενάκη.

© 2002-2019 MEDIA2DAY