ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Νέα γκάμα Fiat Panda Van: Αξιόπιστος συνεργάτης

Η επαγγελματική έκδοση του Fiat Panda ξεχωρίζει χάρη στην πλήρη γκάμα επιλογών που προσφέρει στην κατηγορία της.

Νέα γκάμα Fiat Panda Van: Αξιόπιστος συνεργάτης

Με μία ευρεία γκάμα επιλογών, όσον αφορά στα διαθέσιμα κινητήρια σύνολα, η επαγγελματική έκδοση του Fiat Panda αποτελεί τον πιο πολυμήχανο συνεργάτη στην κατηγορία των Mini-Vanette.

Εκμεταλλευόμενη όλα τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης του Panda, του δημοφιλέστερου μοντέλου στην κατηγορία Α, η Fiat Professional, δημιούργησε το Panda Van, ένα μοντέλο που ξεχωρίζει χάρη στην πιο πλήρη γκάμα επιλογών που προσφέρει στην κατηγορία, όσον αφορά στα διαθέσιμα μηχανικά σύνολα. Παράλληλα η διάθεση έκδοσης 4Χ4, αποτελεί μια μοναδική πρόταση στην κατηγορία των Mini-Vanette.

Με στόχο την εστίαση στις διαφορετικές ανάγκες κάθε επαγγελματία, το Panda Van προσφέρει τρείς επιλογές όσον αφορά στα μηχανικά μέρη. Στη βάση της γκάμας, ο ατμοσφαιρικός κινητήρας βενζίνης των 1.2 λίτρων με τους 69 ίππους αποτελεί την ιδανική λύση για όσους αναζητούν ένα προσιτό συμπαγές επαγγελματικό όχημα.Κατέχοντας ηγετική θέση στην εξέλιξη και παραγωγή αυτοκινήτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), η Fiat Professional, προσφέρει το Panda Van και σε έκδοση CNG για όσους αναζητούν την μέγιστη οικονομία καυσίμου. Χρησιμοποιώντας τον βραβευμένο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα Twinair με τους 80 ίππους, το Panda Van-CNG, ξεχωρίζει για τον τρόπο που συνδυάζει την υψηλή απόδοση με το ελάχιστο κόστος χρήσης. Παράλληλα χάρη στην ύπαρξη του ρεζερβουάρ βενζίνης 35 λίτρων, το Panda Van-CNG είναι ένα πραγματικό bi-fuel όχημα με κορυφαία αυτονομία.

Τέλος για όσους κινούνται σε δύσβατα εδάφη, το Panda Van προσφέρεται και σε έκδοση με κίνηση σε όλους τους τροχούς (4Χ4). Το Panda 4Χ4 χάρη στο χαμηλό βάρος, την ικανή τετρακίνηση, το αυξημένο ύψος από το έδαφος αλλά και τις συμπαγείς διαστάσεις του (μικροί πρόβολοι) θεωρείται ως ένα από τα πλέον ικανά οχήματα εκτός δρόμου ανεξαρτήτως κατηγορίας. Σε συνδυασμό με τον βενζινοκινητήρα Twinair των 85 ίππων, το Panda Van 4X4 αποτελεί μια πρόταση με μοναδικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία των Mini-Vanette. Ικανό να ανταπεξέλθει και στις πλέον αντίξοες καιρικές-οδικές συνθήκες, το Panda Van 4X4 είναι ένα επαγγελματικό όχημα παντός καιρού.

Με μήκος μόλις 3,65 μέτρα, στο Panda Van κάθε εκατοστό έχει εκμεταλλευτεί προς όφελος των εσωτερικών χώρων. Με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης 1 μ3, το Panda Van διαθέτει την κορυφαία αναλογία διαστάσεων/μεταφορικών δυνατοτήτων, διατηρώντας παράλληλα ένα σημαντικό ωφέλιμο βάρος (έως 510 κιλά). Παράλληλα η πρακτικότητα ενισχύεται από τις 5 πόρτες, καθώς και τα ακάλυπτα τζάμια στις πίσω πλαϊνές πόρτες.   

Fiat Professional

Πέρα από τα προϊοντικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα μοντέλα της, η Fiat Professional, έχει αναπτύξει μια σειρά παροχών ώστε κάθε επαγγελματίας να απολαμβάνει πάντα το μέγιστο βαθμό ικανοποίησης. Σε αυτό το πλαίσιο, το Panda Van, όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας, καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων, καθώς και αντίστοιχης διάρκειας κάλυψη οδικής βοήθειας. Παράλληλα οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τις 9.070 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α και συμπεριλαμβανομένης έκπτωσης συνολικής αξίας 2.500 ευρώ που ισχύει για όλη τη γκάμα του Panda Van). Συνδυαστικά με τη χρηματική έκπτωση, η Fiat Professional, προσφέρει και τη δυνατότητα απόκτησης του μοντέλου με χρηματοδότηση με προνομιακό επιτόκιο 2,9% μέσω της FCA Capital.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ακεραιότητα δεν έχει ανάγκη από κανόνες."

Αλμπέρ Καμύ, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

  • 1826 - Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας 400 Αιγύπτιοι συγκρούονται με ελληνική δύναμη υπό τους Χατζημιχαήλ Νταλιάνη, Νικηταρά, Γιατράκο και Πορτογάλο Φιλέλληνα Αλμέιδα. Μετά από σκληρό αγώνα οι Αιγύπτιοι τρέπονται σε φυγή, εγκαταλείποντας 200 νεκρούς.
    1875 – Ελλάδα – Η κυβέρνηση του Χ. Τρικούπη διεξάγει εκλογές που θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 Ιουλίου όπου και πλειοψηφεί η αντιπολίτευση υπό τον Αλέξανδρο Κουμουνδούρο.
    1989 – πέθανε η Μαρίκα Νέζερ, Ελληνίδας ηθοποιός

© 2002-2019 MEDIA2DAY