ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ουσιαστική βοήθεια στους πυροπαθείς

Η Kosmocar και η Teoren Motors Β.Ν. Θεοχαράκης στάθηκαν στο πλευρό των πυρόπληκτων στο Μάτι.

Ουσιαστική βοήθεια στους πυροπαθείς

Η φωτιά στο Μάτι, άφησε πίσω της μεγάλα προβλήματα. Όσοι έσπευσαν να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Στο χώρο του αυτοκινήτου, μόνο δυο εταιρείες ανακοίνωσαν τις αποφάσεις τους για να υποστηρίξουν τους συνανθρώπους μας, που μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τα πάντα.

Η Kosmocar, διέθεσε μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων για τρεις μήνες χωρίς να ζητήσει ούτε ένα ευρώ και η Teoren Motors Β.Ν. Θεοχαράκης έδωσε πέντε ολοκαίνουργια Renault Clio  σε ισάριθμους πυρόπληκτους χωρίς να έχουν καμία οικονομική υποχρέωση. Πρόκειται για ένα ουσιαστικό δώρο μεγάλης αξίας που θα τους βοηθήσει να φτιάξουν πάλι τη ζωή τους.

Σε κλίμα αισιοδοξίας έγινε η παράδοση των 5 Renault CLIO στους νικητές της κλήρωσης ανάμεσα στους πυροπαθείς.

Η κλήρωση διεξήχθη με επιτυχία και διαύγεια την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας και οι 5 τυχεροί νικητές ενημερώθηκαν για να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά πιστοποίησης της νίκης τους.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Βασίλης Θεοχαράκης και η Αντιπρόεδρος & Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Ντένη Θεοχαράκη. Παράλληλα, το παρόν στην εκδήλωση έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής Π. Φιλίππου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ραφήνας - Πικερμίου Π. Καλφαντής.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας, οι νικητές παρέλαβαν τα κλειδιά των νέων τους αυτοκινήτων από τον  Βασίλη Θεοχαράκη.

Ευχή όλων η νέα χρονιά να φωτίσει με ελπίδα τη ζωή όσων επλήγησαν από τις πυρκαγιές και να τους φέρει τύχη και ευημερία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι πάντα οι αρετές και όχι οι αμαρτίες ενός ανθρώπου που τον σπρώχνουν στην καταστροφή."

Rebecca West, Βρετανίδα συγγραφέας & αρθρογράφος

  • 1313 - Γεννήθηκε ο Βοκάκιος, Ιταλός συγγραφέας
    1952 - Γεννήθηκε ο Γεώργιος Παπανδρέου (νεότερος), Έλληνας πολιτικός
    1963 - Η Βαλεντίνα Τερέσκοβα έγινε η πρώτη γυναίκα στο διάστημα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY