ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Hyundai i30 N: Βολίδα

Το μοντέλο κατέκτησε τον τίτλο "Import Winner" στη κατηγορία των Small & Compact οχημάτων για το 2018.

Hyundai i30 N: Βολίδα

Το Hyundai i30 N κέρδισε την εμπιστοσύνη των αναγνωστών του Auto Bild Sportscars. Το compact sport αυτοκίνητο κατέκτησε τον τίτλο "Import Winner" στη κατηγορία των Small & Compact αυτοκινήτων στο "Sports Cars of the Year 2018". Το πρώτο μοντέλο υψηλών επιδόσεων της Hyundai διακρίθηκε ανάμεσα σε επτά καθιερωμένες μάρκες, όπως οι Honda, Peugeot και Renault.

Η μεγάλη επιτυχία του αντικατοπτρίζεται επίσης στα στοιχεία πωλήσεων, όπου μόνο στη γερμανική αγορά, έχουν ήδη πουληθεί περισσότερα από 6.000 οχήματα του μοντέλου Ν.

Αντίστοιχα στην ελληνική αγορά, με μόλις 6 μήνες παρουσίας, το i30 Ν έχει ήδη κατακτήσει σχεδόν το 40% της κατηγορίας του. Κατανάλωση καυσίμου, εντός πόλης 10,7 λίτρα/100χλμ., εκτός πόλης 5,9 και μικτή διαδρομή 7,7.  Εκπομπές CO2 176 γραμ./χλμ.Το όνομα και η φήμη του Hyundai N δημιουργήθηκαν από την επιτυχημένη εμπλοκή της μάρκας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA, τους αγώνες VLN του Nürburgring, τους Διεθνής Αγώνες TCR, το Pirelli World Challenge και τον εξαντλητικό αγώνα 24ωρης αντοχής του Nürburgring.

Με το λανσάρισμα του κομψού i30 Fastback N, η μάρκα επεκτείνει περαιτέρω τη σειρά N, που χαρακτηρίζεται από ειδικά σχεδιαστικά στοιχεία και στοιχεία ενισχυμένων επιδόσεων, διευρύνοντας περαιτέρω τη γκάμα των επιλογών που προσφέρονται στους πελάτες της.

Τα μοντέλα αυτά θα διακρίνονται άμεσα από τα διαφοροποιημένα στοιχεία του σχεδιασμού τους και απευθύνονται σε οδηγούς που επιθυμούν βελτιωμένες επιδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Η εξίσωση της θρησκείας με την πίστη είναι μάλλον πρόσφατη."

Arnold J. Toynbee, 1889-1975, Βρετανός ιστορικός

  • 963 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ρωμανός Β'.
    1884 - Γεννήθηκε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός.
    1945 - Στα τέλη του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, απελευθερώνονται τα Δωδεκάνησα από την Ιταλία και ζητούν να ενωθούν με την Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY