ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Φεστιβάλ Επιλεγμένων Μεταχειρισμένων από την Peugeot

Η Peugeot διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το Φεστιβάλ Επιλεγμένων μεταχειρισμένων από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου.

Φεστιβάλ Επιλεγμένων Μεταχειρισμένων από την Peugeot

Αν ενα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι σε καλή κατάσταση συνήθως αποτελεί μια συμφέρουσα αγορά, γιατί περιορίζει σημαντικά τη δαπάνη για την απόκτηση ενός αυτοκινήτου.

Η Peugeot διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το Φεστιβάλ Επιλεγμένων μεταχειρισμένων μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι. Πιο συγκεκριμένα, από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2019, τα δημοφιλή μοντέλα 108, 208, 308 και 2008, διατίθενται ελαφρώς μεταχειρισμένα σαν καινούρια, σε πλήθος εκδόσεων και επιπέδων εξοπλισμού, αυτόματων και χειροκίνητων, βενζίνης και πετρελαίου. 

H Peugeot, για να ενισχύσει την θέση των μεταχειρισμένων αυτοκίνητων που επέλεξε μετά από προσεκτικό έλεγχο, καθόρισε σημαντικά κίνητρα τα οποία μειώνουν την δαπάνη απόκτησης και το κόστος χρήσης. Ειδικότερα τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα συνοδεύονται από τα εξής προνομία:

•           Εργοστασιακή εγγύηση (έως 5 έτη).

•           Δωρεάν ασφάλεια και οδική βοήθεια για ένα έτος.

•           Πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας 2019.

•           Δωρεάν το κόστος μεταβίβασης του αυτοκινήτου.

•           Ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης.

•           Ειδικές εκπτώσεις σε μελλοντικά service και ανταλλακτικά.

•           Δυνατότητα ανταλλαγής και χρήσης ευνοϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ γιατί στις εκθέσεις της Peugeot πανελλαδικά θα βρίσκονται προς πώληση πολλά, επιλεγμένα μεταχειρισμένα άλλων μαρκών. 

Από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2019 το εξειδικευμένο  προσωπικό των διανομέων της Peugeot θα περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους για να επιλέξουν και φυσικά να οδηγήσουν το εγγυημένο μεταχειρισμένο που τους ταιριάζει.

Ακολουθούν οι διανομείς που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Μεταχειρισμένων της Peugeot.


SPONSORED LINKS

"Να αλλάζεις και να βελτιώνεσαι είναι δυο διαφορετικά πράγματα."

Γερμανική παροιμία

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY