ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πιο ισχυρή η Mitsubishi στην Ευρώπη

Η Mitsubishi ενισχύει την ευρωπαϊκή της παρουσία, ιδρύοντας έναν ολοκληρωμένο οργανισμό πωλήσεων και marketing.

Πιο ισχυρή η Mitsubishi στην Ευρώπη

Θέλοντας να υποστηρίξει τους στόχους της σε μία από τις πιο απαιτητικές περιοχές του κόσμου, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) αποφάσισε να ιδρύσει έναν ολοκληρωμένο οργανισμό πωλήσεων και μάρκετινγκ στην Ευρώπη, πέραν των υφιστάμενων δραστηριοτήτων της after sales, ανταλλακτικών και logistics στην ήπειρο αυτή.


Το πρώτο δομικό στοιχείο της Mitsubishi Motors Europe είναι ένας νέος οργανισμός που εστιάζει στους δείκτες απόδοσης και τις ανάγκες των πελατών, και κατανέμεται σε δύο διαφορετικές περιοχές στην Ολλανδία:

- Amstelveen, κοντά στο Amsterdam, για το γραφείο του Προέδρου & CEO, το ενισχυμένο τμήμα πωλήσεων & μάρκετινγκ, το νομικό τμήμα και τον τομέα δημοσίων σχέσεων (PR).

- Born, κοντά στο Maastricht όπου βρίσκεται το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ανταλλακτικών (European Part Center), εμβαδού 55.000 τ.μ., για τις δραστηριότητες after sales, χρηματοοικονομικών & ελέγχου, ανθρωπίνων πόρων (Human Resources) και πληροφορικής (IT).

Επιπλέον ιδρύθηκε ένα ειδικό τμήμα ηλεκτρικών οχημάτων (Electric Vehicle) για να τονώσει την κορυφαία θέση της Mitsubishi Motors στην ευρωπαϊκή αγορά που κατέχει με το Outlander PHEV από το 2013.

Πρόκειται για ένα σημαντικό οργανωτικό βήμα εν όψει των επόμενων πρωτοβουλιών της MMC στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη – πόσο μάλλον με την προοπτική επέκτασης της οικογένειας plug-in υβριδικών / ηλεκτρικών SUV που θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Η εξίσωση της θρησκείας με την πίστη είναι μάλλον πρόσφατη."

Arnold J. Toynbee, 1889-1975, Βρετανός ιστορικός

  • 963 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ρωμανός Β'.
    1884 - Γεννήθηκε ο ποιητής Άγγελος Σικελιανός.
    1945 - Στα τέλη του Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, απελευθερώνονται τα Δωδεκάνησα από την Ιταλία και ζητούν να ενωθούν με την Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY