ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πιο ισχυρή η Mitsubishi στην Ευρώπη

Η Mitsubishi ενισχύει την ευρωπαϊκή της παρουσία, ιδρύοντας έναν ολοκληρωμένο οργανισμό πωλήσεων και marketing.

Πιο ισχυρή η Mitsubishi στην Ευρώπη

Θέλοντας να υποστηρίξει τους στόχους της σε μία από τις πιο απαιτητικές περιοχές του κόσμου, η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) αποφάσισε να ιδρύσει έναν ολοκληρωμένο οργανισμό πωλήσεων και μάρκετινγκ στην Ευρώπη, πέραν των υφιστάμενων δραστηριοτήτων της after sales, ανταλλακτικών και logistics στην ήπειρο αυτή.


Το πρώτο δομικό στοιχείο της Mitsubishi Motors Europe είναι ένας νέος οργανισμός που εστιάζει στους δείκτες απόδοσης και τις ανάγκες των πελατών, και κατανέμεται σε δύο διαφορετικές περιοχές στην Ολλανδία:

- Amstelveen, κοντά στο Amsterdam, για το γραφείο του Προέδρου & CEO, το ενισχυμένο τμήμα πωλήσεων & μάρκετινγκ, το νομικό τμήμα και τον τομέα δημοσίων σχέσεων (PR).

- Born, κοντά στο Maastricht όπου βρίσκεται το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ανταλλακτικών (European Part Center), εμβαδού 55.000 τ.μ., για τις δραστηριότητες after sales, χρηματοοικονομικών & ελέγχου, ανθρωπίνων πόρων (Human Resources) και πληροφορικής (IT).

Επιπλέον ιδρύθηκε ένα ειδικό τμήμα ηλεκτρικών οχημάτων (Electric Vehicle) για να τονώσει την κορυφαία θέση της Mitsubishi Motors στην ευρωπαϊκή αγορά που κατέχει με το Outlander PHEV από το 2013.

Πρόκειται για ένα σημαντικό οργανωτικό βήμα εν όψει των επόμενων πρωτοβουλιών της MMC στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη – πόσο μάλλον με την προοπτική επέκτασης της οικογένειας plug-in υβριδικών / ηλεκτρικών SUV που θα κυκλοφορήσουν τα επόμενα χρόνια.

SPONSORED LINKS

"Να αλλάζεις και να βελτιώνεσαι είναι δυο διαφορετικά πράγματα."

Γερμανική παροιμία

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY