ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ιταλικές ιδέες για την αυτοκίνηση

Η Fiat Chrysler Automobiles επενδύει στην καινοτομία, μέσω της δημιουργίας προηγμένων τεχνολογικών λύσεων.

Ιταλικές ιδέες για την αυτοκίνηση

Η Fiat Chrysler Automobiles, διαχρονικά επενδύει στην καινοτομία σχεδιάζοντας και εξελίσσοντας προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, οι οποίες καθιστούν τις μετακινήσεις, πιο άνετες, ασφαλείς, αλλά και φιλικές προς το περιβάλλον.

Η συνεχής εξέλιξη νέων τεχνολογιών και η προσαρμογή τους στα αυτοκίνητα παραγωγής, άνοιξε νέους δρόμους σε πολλά επίπεδα για το σύνολο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η πρόσφατη ανανέωση της συνεργασίας της FCA με το Πολυτεχνείο του Τορίνο μέχρι το 2022, αλλά και η συνεχής παρουσίαση νέων εφαρμογών, όπως οι νέοι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες FireFly της Fiat και το προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου Alfa Chassis Domain της Alfa Romeo, αποτελούν καρπούς της συνεπής εστίασης του ομίλου στην καινοτομία.

Συνολικά περισσότεροι από 20.600 εργαζόμενοι απασχολούνται στα 87 κέντρα εξέλιξης της FCA, ενώ παράλληλα η εταιρεία είναι βασικός μέτοχος και σε 7 ανεξάρτητες εταιρείες έρευνας και εξέλιξης. Η σημαντική επένδυση έχει σαν αποτέλεσμα ο όμιλος να έχει κατοχυρωμένες περισσότερες από 11.800 πατέντες, ενώ σχεδόν 1.900 είναι τα αποκλειστικά σχέδια-τεχνολογίες του ομίλου.

Η εστίαση στις ανάγκες των καταναλωτών, σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτομίες οδήγησαν και το 2018 τη Fiat στην κορυφή της Ευρώπης, τόσο στα αυτοκίνητα πόλης με το Fiat 500 και το Fiat Panda, όσο και στα οχήματα που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG), όπου διαχρονικά η εταιρεία αποτελεί ηγέτη σε τεχνολογικό και εμπορικό επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ανεκτικότητα είτε είναι καλή για όλους είτε δεν είναι καλή για κανέναν."

Έντμουντ Μπερκ, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

  • 240 π.X. - O Ερατοσθένης υπολογίζει την περίμετρο της Γης.
    1913 - Κηρύχθηκε ο Β' Βαλκανικός Πόλεμος.
    2000 - Η Ελλάδα υπογράφει την ένταξη της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

© 2002-2019 MEDIA2DAY