ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Hyundai i10: Ποιοτικό αυτοκίνητο πόλης

Το best seller μοντέλο διαθέτει ποιοτική κατασκευή, βραβευμένη σχεδίαση και διατίθεται με δύο κινητήρες βενζίνης.

Hyundai i10: Ποιοτικό αυτοκίνητο πόλης

Το Hyundai i10, είναι ένα πολυβραβευμένο best-seller, που δίνει το ποιοτικό στίγμα της μάρκας στη μικρή κατηγορία. Η ποιότητα κατασκευής του μικρού αυτοκινήτου ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία του. Από το αμάξωμα, που είναι ενισχυμένο κατά 30% με χάλυβα υπέρ-υψηλής αντοχής Advanced High Strength Steel (AHSS), ως τους κινητήρες με στάνταρ καδένα και ένα πλήρως επενδεδυμένο εσωτερικό που δεν αφήνει ούτε μία βίδα ή ένα μεταλλικό μέρος ορατό, το Hyundai i10 προσφέρει πρωτοφανή ποιότητα κατασκευής, που γίνεται άμεσα αντιληπτή.

Η υψηλή ποιότητα του αντανακλάται εξάλλου στην κορυφαία στην αγορά πενταετή εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων που παρέχει η Hyundai σε κάθε νέο μοντέλο της, ταυτόχρονα με δωρεάν ετησίους ελέγχους καλής λειτουργίας και δωρεάν πενταετή οδική βοήθεια, αλλά και κορυφαία στην αγορά πενταετή εγγύηση βαφής.  Έχοντας ήδη βραβευμένη σχεδίαση με το Red Dot Design Award 2014, το ανανεωμένο i10 κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά. Είναι το πρώτο μοντέλο που υιοθετεί την εξελιγμένη σχεδίαση της πρόσθιας μάσκας που στο εξής θα χαρακτηρίζει τα μοντέλα της μάρκας. Το σχέδιο της νέας μάσκας εμπνέεται από τη ροή του καυτού χάλυβα λίγο πριν πάρει τη μορφή του αυτοκινήτου.

Τα νέα στρογγυλά φώτα LED έχουν ενσωματωθεί στη νέα μάσκα, όπως αντίστοιχα έχουν ενσωματωθεί οι πίσω ανακλαστήρες στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, δημιουργώντας νεανικότερη εμφάνιση. Το εξωτερικό σύνολο συμπληρώνεται από νέες σχεδιαστικά ζάντες 14’’ χάλυβα και 15’’ αλουμινίου.

Στο εσωτερικό δεσπόζει η εντυπωσιακή οθόνη αφής 7’’, στάνταρ από τη μεσαία έκδοση με σύστημα έξυπνης πλοήγησης. Τέσσερις εναλλακτικές χρωματικές επενδύσεις (μαύρη, μπλε, μπεζ και κόκκινη) κοσμούν αρμονικά τα καθίσματα, το ταμπλό και τις επενδύσεις θυρών, για ένα ενιαίο και καλαίσθητο αποτέλεσμα στο εσωτερικό.

To ανανεωμένο Hyundai i10 εισάγεται με δυο κινητήρες βενζίνης, τρικύλινδρος MPI 1.0 ισχύος 65 ίππων και  τετρακύλινδρος MPI 1.25 ισχύος 87 ίππων. Συνδυάζονται με 5-τάχυτο μηχανικό κιβωτοί είτε με 4-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Από 10.090 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ανεκτικότητα είτε είναι καλή για όλους είτε δεν είναι καλή για κανέναν."

Έντμουντ Μπερκ, 1729-1797, Βρετανός πολιτικός & φιλόσοφος

  • 240 π.X. - O Ερατοσθένης υπολογίζει την περίμετρο της Γης.
    1913 - Κηρύχθηκε ο Β' Βαλκανικός Πόλεμος.
    2000 - Η Ελλάδα υπογράφει την ένταξη της στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

© 2002-2019 MEDIA2DAY