ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αναδεικνύεται η σχεδιαστική άποψη της Fiat

Η γκάμα της Fiat αποκαλύπτεται στο κοινό με ένα ιδιαίτερο τρόπο στο πλαίσιο της έκθεσης Luci d'Artista, όπου καλλιτέχνες φωτίζουν με μια νέα οπτική την πόλη του Τορίνο.

Αναδεικνύεται η σχεδιαστική άποψη της Fiat

Η ιταλική φιρμα, εστιάζει στο σχεδιασμό και παραγωγή αυτοκινήτων που ξεχωρίζουν για το στιλ, την πρακτικότητα, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, αλλά και συνολικά την ικανότητα τους να κάνουν χαρούμενους τους ανθρώπους. Παράλληλα με το πρωτοποριακό χαρακτήρα των μοντέλων της, η ιταλική μάρκα, έχει μακρά παράδοση και στη συμμετοχή σε εκδηλώσεις που εστιάζουν στο στιλ και την πρωτοπορία, όπως η έκθεση Luci d' Artista στο Τορίνο.   

Από τον Οκτώβριο μέχρι και τον προσεχή Ιανουάριο το Τορίνο, στα πλαίσια της έκθεσης Luci d'Artista φωτίζεται από καλλιτέχνες που δημιουργούν έναν πρωτότυπο φωτεινό καμβά, πάνω στον οποίο παρουσιάζονται τα μοντέλα της ιταλικής εταιρείας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το έργο Tappeto Volante (Ιπτάμενο Χαλί) του Daniel Buren, στην Piazza Palazzo di Città, που έχει εμπνευστεί από τα χρώματα του Φθινοπώρου και φιλοξενεί το Fiat 500, ένα σημείο αναφοράς στο χώρο του Design, το οποίο δείχνει να καλύπτεται από ένα φωτεινό ιπτάμενο χαλί. Το σκηνικό συμπληρώνουν και τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας 500, τα νέα 500X και 500L, καθώς και το 124 Spider.Παράλληλα, στη Via Alfieri, το έργο Giardino Barocco Verticale (Κάθετος Κήπος Μπαρόκ) του Richi Ferrero και το Love difference του Michelangelo Pistoletto στην Piazza della Repubblica, συνδυάζονται με τα Fiat 500 και Fiat Panda, τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα πόλης της Ευρώπης. Τα ξεχωριστά χρώματα και το παιχνίδι με τις σκιές και τις φόρμες δίνουν μια νέα οπτική στα επιτυχημένα μοντέλα της Fiat που δίνουν ένα τόνο αισιοδοξίας και χαράς.

SPONSORED LINKS

"Να αλλάζεις και να βελτιώνεσαι είναι δυο διαφορετικά πράγματα."

Γερμανική παροιμία

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2019 MEDIA2DAY