ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Δώρο από την Peugeot για άψογη συντήρηση

Δωρεάν χειμερινό έλεγχο στα Peugeot δίνει το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της μάρκας, εν όψει των απαιτητικών μηνών που έρχονται.

Δώρο από την Peugeot για άψογη συντήρηση

Η κατάλληλη προετοιμασία του αυτοκινήτου είναι το βασικό μέλημα κάθε οδηγού. Από τότε που ξέσπασε η οικονομική κρίση μερίδα οδηγών αδυνατεί να συντηρήσει σωστά το αυτοκίνητο της, με αποτέλεσμα να μειώνονται τα ποσοστά οδικής ασφάλειας και να αυξάνονται οι βλάβες.

Τα συνεργεία και οι αντιπροσωπείες έχουν δημιουργήσει νέα προγράμματα συντήρησης των αυτοκινήτων που περιορίζουν σημαντικά το κόστος,

Με τις συνθήκες οδήγησης να γίνονται πιο επικίνδυνες τον χειμώνα, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot καλεί όλους τους πελάτες της μάρκας να προβούν σε ένα Δωρεάν χειμερινό έλεγχο του αυτοκινήτου τους προκειμένου να είναι ασφαλείς και προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν όλα τα ενδεχόμενα του καιρού.

Ο χειμερινός έλεγχος ασφαλείας δημιουργήθηκε από τους έμπειρους τεχνικούς της εμβληματικής γαλλικής μάρκας και συμπεριλαμβάνει 20 σημεία ελέγχου όπως: 

• Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων, σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης, φόρτισης  μπαταρίας, κλιματισμού και αμαξώματος.

• Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά  (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και  υγρό πλυστικής συσκευής)

Με κάθε χειμερινό έλεγχο Peugeot, οι κάτοχοι των αυτοκινήτων θα λαμβάνουν γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους, έτσι ώστε να είναι βέβαιοι, ότι το αυτοκίνητο τους είναι πολύ καλά προετοιμασμένο για τις συνθήκες του χειμώνα.

Τα ραντεβού για τον δωρεάν χειμερινό έλεγχο προγραμματίζονται μέσω της υπηρεσίας Peugeot online service στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.peugeot.gr.

Με τον προγραμματισμό του ραντεβού δίνεται έκπτωση 25% σε επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών πολύ χρήσιμες για την συντήρηση των αυτοκινήτων όπως:

• Μπαταρία, τακάκια - δίσκους φρένων, αμορτισέρ, συμπλέκτη, σετ χρονισμού, εξάτμιση, υαλοκαθαριστήρες, αντιψυκτικό υγρό, στα λιπαντικά προϊοντα της Total  και στα ελαστικά Michelin.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Βλέπω τη ζωή σαν ένα χορό. Είναι ανάγκη ο χορός να έχει κάποιο νόημα; Χορεύεις επειδή το ευχαριστιέσαι."

Jackie Mason, Αμερικανός κωμικός

  • 1878 - Η Κύπρος προσαρτάται στην Μεγάλη Βρετανία, μετά από μυστική συμφωνία με την Τουρκία.

    1911 - Ψηφίζεται το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY