ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Χριστουγεννιάτικο δώρο

Η αγωνιστική έκδοση του Abarth 124 Spider, το 124 Rally, μόλις στην 2η αγωνιστική του σαιζόν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους πάντες.

Χριστουγεννιάτικο δώρο

Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους φανατικούς οπαδούς της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι οι επιτυχίες του Abarth 124 Rally.

Μόλις στη 2η αγωνιστική του σαιζόν, κέρδισε τόσο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA R-GT Cup, όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα R-GT. Με περισσότερες από 40 νίκες και εντυπωσιακές εμφανίσεις που προσέφεραν μοναδικό θέαμα στο κοινό, το Abarth 124 Rally προσέφερε πλούσιο υλικό για τη δημιουργία ενός video που σε λιγότερο από ενάμιση λεπτό, συγκεντρώνει τη δυναμική του παρουσία στην αγωνιστική χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε.

Η αγωνιστική έκδοση του Abarth 124 Spider, το 124 Rally, μόλις στην 2η αγωνιστική του σαιζόν κατάφερε να εντυπωσιάσει σε επίπεδο θεάματος, αλλά και ουσίας, κερδίζοντας τόσο το Παγκόσμιο, όσο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα R-GT.

Χάρη στο εξαιρετικό του ζύγισμα, τον αποδοτικό του κινητήρα και το μοναδικό σου στήσιμο, επέτρεψε ακόμα και σε νεαρούς οδηγούς να είναι εξαιρετικά γρήγοροι και ανταγωνιστικοί από την πρώτη τους επαφή με το αυτοκίνητο. Παράδειγμα ο Γάλλος οδηγός Nicolas Ciamin που κατέκτησε αρκετές ειδικές διαδρομές, επικρατώντας ανάμεσα σε συνδυασμούς με τετρακίνητα αγωνιστικά της κατηγορίας R5.

Με κίνηση στους πίσω τροχούς και στιλ που φέρνει μνήμες από ιστορικές περιόδους των αγώνων ράλι, το Abarth 124 Rally, κατάφερε να μαγέψει το κοινό. Η Abarth, αποθανάτισε το μοναδικό του οδηγικό ταπεραμέντο σε ένα ξεχωριστό video μόλις 90'', το οποίο περιλαμβάνει πλάνα από τις μάχες του μοντέλου το 2018.

SPONSORED LINKS

"Βλέπεις φλόγα στα μάτια των νέων. Μα στα μάτια των γέρων, βλέπεις φως."

Βίκτωρ Ουγκώ

  • 1915 - O Άλμπερτ Αϊνστάιν διατυπώνει τη "Θεωρία της Σχετικότητας".

    1942 - Ολοκαύτωμα: Ο Χάινριχ Χίμλερ διατάζει οι υπό εξόντωση Αθίγγανοι να μεταφέρονται στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Άουσβιτς.

© 2002-2018 MEDIA2DAY