ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Κάνε το καλό!

Η FCA Greece στηρίζει για ακόμα μία χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του συλλόγου CO.AS.IT.

Κάνε το καλό!

Για ακόμα μία χρονιά, η FCA Greece, στηρίζει το Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της Ιταλικής Σχολής (οδός Μητσάκη 18, Πατήσια) ο Σύλλογος Συμπαράστασης Ιταλών της Ελλάδας (CO.AS.IT), το Σάββατο και Κυριακή 1-2 Δεκεμβρίου 2018.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιείται επί σειρά ετών με στόχο τη συλλογή πόρων για τη βοήθεια οικογενειών που χρήζουν υποστήριξης. Η φιλανθρωπική εκδήλωση - αποκαλούμενη και "Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar" - φιλοξενεί stands με διάφορα Ιταλικά προϊόντα, τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει και μία Λαχειοφόρο Αγορά με πολλά εκλεκτά δώρα.

Ειδικότερα στα πλαίσια του Bazaar, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μοναδικά ιταλικά τρόφιμα και κρασιά για μια ξεχωριστή και αυθεντικά ιταλική γαστρονομική εμπειρία. Η διήμερη εκδήλωση του CO.AS.IT. αποτελεί μία έμπρακτη ένδειξη αλληλεγγύης, αλλά και ένα εξαιρετικό δείγμα της Ιταλικής και Ελληνικής σχέσης.

Ο Σύλλογος CO.AS.IT λειτουργεί στην Ελλάδα για περισσότερα από 40 χρόνια και χάρη στη συνεχή δραστηριότητα των εθελοντών του και την ενεργή συνεργασία με την Πρεσβεία και το Προξενικό δίκτυο της Ιταλίας στην Ελλάδα, είναι ο μοναδικός οργανισμός που υποστηρίζει ενεργά τις Ιταλικές και Ελληνο-Ιταλικές οικογένειες που μένουν στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν οικονομικές και προσωπικές δυσκολίες.

Για την αγορά λαχνών, το κοινό μπορεί να απευθυνθεί στο τηλέφωνο 693 4039842.

SPONSORED LINKS

"Πνίγεσαι όχι αν πέσεις στο ποτάμι, αλλά αν παραμείνεις βυθισμένος σ’ αυτό."

Πάουλο Κοέλιο

  • 1883 - Γεννήθηκε ο συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης.

    1888 - Γεννήθηκε ο Γεώργιος Παπανδρέου (πρεσβύτερος), πρωθυπουργός της Ελλάδας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY