ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η δύναμη της Kia

Η Kia παρουσιάζει την φρέσκια και ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της στην φετινή "Αυτοκίνηση ΕΚΟ".

Η δύναμη της Kia

Δυναμική είναι η παρουσία της Kia στην έκθεση "Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018". Στην έκθεση θα γίνει η πανελλήνια πρεμιέρα του νέου Kia Stinger και του υβριδικού Niro HEV

Η Kia, θα παρουσιάσει την πιο φρέσκια και ανανεωμένη γκάμα με τα μοντέλα της, να κατέχουν δεσπόζουσα θέση στο περίπτερό της.

Πιο συγκεκριμένα η μάρκα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, το νέο υβριδικό Niro HEV το  οποίο εφοδιάζεται με δυο κινητήρες – ένα βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτροκινητήρα  - και το εντυπωσιακό Stingerπου συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό Gran Turismo με ένα ευρύχωρο και προηγμένο σχεδιαστικά εσωτερικό.Δυναμική θα είναι και η εμφάνιση των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας όπως: το δημοφιλές μίνι αυτοκίνητο πόλης Picanto  GT- Line, το δυναμικό και μοντέρνο Rio GT Line, το ολοκαίνουργο Kia Ceed  με τη δυναμική του σχεδίαση, το Kia Stonic, το πιο εμπνευσμένο και πρωτοποριακό κόμπακτ Crossover με στιλ SUV και  το  εντελώς νέο κι  επιβλητικό Sportage  GT Line.

H Kia κατασκευάζει οχήματα υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκών προδιαγραφών και απευθύνεται όχι μόνο σε όσους είναι αλλά και σε όσους αισθάνονται «νέοι».

Αυτή τη στιγμή διαθέτει την πιο φρέσκια και ολοκληρωμένη γκάμα  μοντέλων  στην ελληνική αγορά με ένα τολμηρό και δυναμικό σχεδιασμό(παγκόσμια βραβεία σχεδιασμού Red Dot και IF awards) που όπως φαίνεται αρέσει και είναι αποδεκτός στο ευρύτερο κοινό.

Διαθέτει υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλο βαθμό αξιοπιστίας και αυτό αποδεικνύεται μέσω της έρευνας J.D. Power στην οποία η Kia κατέλαβε την 1η θέση.

Να σημειωθεί ότι όλα τα μοντέλα της Kia  συνοδεύονται με  7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

SPONSORED LINKS

"Τα όρια ενός ανθρώπου καθορίζονται από τα όρια της γλώσσας του"

Λούντβιχ Βίτγκενσταϊν, Αυστριακός φιλόσοφος

  • 1924 - Η Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας μετονομάζεται σε Λένινγκραντ.

    1965 - Φεύγει από τη ζωή ο Ουίνστων Τσώρτσιλ, Βρετανός πολιτικός, πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου κατά την διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πόλεμου.

© 2002-2019 MEDIA2DAY